DEJANA DRAGOJEVIĆA PROTERUJU IZ SRBIJE ZBOG PROMENE VERE: Dobija pretnje smrću, komšiluk ih se odrekao!

Autor:

Zadruga

07.04.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog promene vere, Dejanu Dragojeviću traže zabranu u Srbiju.

DEJANA DRAGOJEVIĆA PROTERUJU IZ SRBIJE ZBOG PROMENE VERE: Dobija pretnje smrću, komšiluk ih se odrekao!

Foto: Pixabay, youtube

Pobednik ,,Zadruge 5" Dejan Dragojević posle hadžiluka u Medini i Meki oseća se blaženo kao nikad do sada, pa poručuje da će se zalagati da svaki grad u Srbiji dobije džamiju. 

I dok mu mnogi čestitaju na ovom potezu, sa drugih strana, Dragojević zbog otvorenog ispovedanja islama, ima i strašnih uvreda i pretnji. 

- Ja mislim da je Dragojevićima teže bilo samo kada je Dejan sebe povređivao u rijalitiju zbog Dalilinog neverstva. Stalno im stižu pretnje na telefon, svašta im pišu na društvenim mrežama, čak su i neke komšije prestale da im se javljaju. Govore im da je veliki grah odreći se vere, da je janjičar, prodana duša, da se ne vraća u Veternik. Užas. Toliko mržnje, a nikom ništa nije nažao učinio - ističe komšija za Svet.

- "On više nije Dejan, ko zna kako se zove. On se odrekao svega, sad je osuđen, gotovo", ,,Možeš i da ostaneš tamo, izdajice svoje vere", ,,Ne vraćaj se u Srbiju, jadna ti majka", samo su neke od ružnih poruka koje pišu hejteri.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milan

07.04.2023 15:59

Nazad u Bosnu…

Sofija

07.04.2023 16:38

Mislite Zijad

Vesna

09.04.2023 20:11

Djukela jedna