OVO NE OBEĆAVA! Partizan KOMPLIKUJE situaciju u Evroligi? Navijači u NEVERICI pred Monako, ZABRINUTI za plasman u top osam!

Autor:

Sport

07.04.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će se o putniku u plej-of ipak odlučivati u poslednjoj rundi?

OVO NE OBEĆAVA! Partizan KOMPLIKUJE situaciju u Evroligi? Navijači u NEVERICI pred Monako, ZABRINUTI za plasman u top osam!

Foto: Starsport

Željko Obradović i košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana u petak od 21 čas gostuju Monaku u 33. kolu Evrolige.

Računica crno-belih je jasna - jedna pobeda u poslednja dva kola dovoljna je za siguran plasman u top osam fazu.

Četa Željka Obradovića trenutno je na skoru 18-14 i sa dva trijumfa protiv Monaka i Panatinaikosa mogla bi i do petog mesta. Ipak, uz dva poraza plasman u plej-of bio bi pod znakom pitanja i čekali bi se rezultati Žalgirisa i Baskonije u poslednjoj rundi. Ova dva tima imaju po 18 pobeda i 15 poraza, Žalgiris u 34. kolu gostuje Bajernu, a Baskonija Olimpijakosu, pa ako crno-beli izgube u kneževini drama tek sledi.

Navijači Partizana posebno su se zabrinuli kada su videli procene kladionica za utakmicu protiv Monaka. Domaćin je favorit na ovom meču i kvota na njihovu pobedu je 1.60 dok je kvota na trijumf Partizana 2.20.

Republika

Foto: Starsport

Kevin Panter i Džejms Naneli

 

Ovo definitivno ne obećava i "grobari" su sigurno ostali u neverici i veoma zabrinuti pred samu završnicu elitnog evropskog košarkaškog takmičenja.

Željko Obradović je ipak smirio navijače i istakao da zna gde leži ključ uspeha protiv Monaka:

Monako je tim koji ima izuzetne pojedince, ali igraju timski. Ono što smo analizirali, to je da su oni u nekom proseku od 86,5 poena, ali njihova igra u tranziciji je dosta bitna. Daju dosta poena u tranziciji i u izolaciji, daju dosta poena da koriste utrčavanje sa strane pomoći i ono gde su posebno dominantni, to je skok u napadu. Prosečno daju po 60 poena za sve te četiri stvari. Moramo o svemu da vodimo računa, da smanjimo te brojke, ključ je odbrana i to je suština te utakmice - rekao je pred ovu utakmicu Obradović.

Šta vi mislite, dokle će Partizan stići u Evroligi ove sezone?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading