NAJAVA DRAME U ARENI! Grobari STREPE, Partizan na TEŠKIM MUKAMA!

Autor:

Sport

28.03.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će crno-beli uspeti da slave?

NAJAVA DRAME U ARENI! Grobari STREPE, Partizan na TEŠKIM MUKAMA!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana tokom meča protiv Albe

Košarkaši Partizana nalaze se na korak od plasmana u top osam fazu Evrolige.

Četa Željka Obradovića trenutno je na skoru 17-13 i zauzima sedmo mesto, a u utorak od 20.30 igraće meč 31. runde protiv Barselone u beogradskoj "Štark areni".

Navijači mogu da strepe jer u Arenu dolazi jedna od najboljih ekipa Starog kontinenta, te će crno-beli biti na teškim mukama.

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

 

Kladionice su takođe najavile dramu u Beogradu, pa je tako kvota na pobedu Partizana 1.90 dok je kvota na Barselonu 1.85. Dakle, izrazitog favorita nema, a Željko Obradović zna šta čeka njegove izabranike:

Znamo ih, već smo igrali protiv Barselone i znamo koji kvalitet imaju. To je ekipa napravljena da ode na 'fajnal for' i verovatno da proba da osvoji Evroligu. Igraju timski, igraju izuzetno čvrstu odbranu. Oni su tim koja je lider Evrolige po procentu uspešnosti u šutu za tri poena tako da su to neke osnovne stvari. Probali smo na njihovu igru da reagujemo sada na treningu i videćemo kako će to sutra da izgleda. Potrebna nam je pamet i energija na nivou utakmice protiv Olimpijakosa - istakao je Obradović.

U prvom meču ova dva rivala Barselona je u Španiji slavila sa 79:68.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading