BOMBA U PARTIZANU: Crno-beli dovode BRUTALNO POJAČANJE za napad na Evroligu?

Autor:

Sport

28.03.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi bio san svakog navijača "parnog" valjka.

BOMBA U PARTIZANU: Crno-beli dovode BRUTALNO POJAČANJE za napad na Evroligu?

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana

Košarkaši Partizana sastaju se u utorak od 20 časova i 30 minuta sa ekipom Barselone u utakmici 31. kola Evrolige.

Crno-beli igraju možda i ključan duel u Areni, a u slučaju pobede, deluje da više ništa ne bi moglo da zadrži četu Željka Obradovića kada je u pitanju plasman u Top 8 fazu najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi.

Pred duel u Beogradu, izjavu je dao i Jan Veseli, centar Barselone i jedan od najvećih ljubimaca navijača Partizana.

- Ta atmosfera koju grobari prave, to je neverovatno. Teško se igra protiv Partizana. Ta atmosfera, ako je čovek barem blizu toga da je tako strastven i emotivan i daje sve od sebe na terenu i onda ga povuče ta atmosfera… Lesora potpuno razumem. Ista je bila ta strast i ta energija kada sam ja igrao. Uživali smo kada dobijemo utakmice, a kada smo gubili atmosfera je bila ista. Ta ljubav prema klubu je neverovatna i oni to uvek pokazuju - rekao je Veseli za "Sport klub".

Foto: Starsport

Jan Veseli u periodu dok je nastupao za Partizan

Jasno je da bi svi grobari voleli da Čeh ponovo obuče dres Partizana, čime bi ovaj tim postao još moćniji, a ni sam Veseli nema ništa protiv.

- Iskreno, ovo je prva godina Partizna u Evroligi. Sad opet, želja uvek postoji, kako će stvari da se dešavaju ne znam. Opet, šta može da se desi naredne dve godine, tri… Pitanje je i koliko ću još moći da igram. Da li bih voleo da se vratim? Ovo je jedna od destinacija gde bih, naravno tu je i Fener gde sam proveo osam godina. Ali Partizan će uvek kod mene imati mesta i to je ljubav od početka. Ja sam stvarno počeo ovde da se bavim vrhunskom košarkom kod Duleta, sada sa Željkom u Partizanu sve je moguće ali ne obećavam - poručio je Veseli.

Podsetimo, Jan Veseli je igrao za Partizan od 2008. do 2011 godine, a zato vreme je sa crno-belima osvojio tri triple krune.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
deda Mile

28.03.2023 16:11

Molimvas ne palite vatru.

VALJAK

28.03.2023 17:00

JANE CEKAMO TE , DA SE SVI VESELIMO !