MILAN MILOŠEVIĆ SLAVI 46. ROĐENDAN: Na proslavi bivšeg voditelja Zadruge sjatilo se pola estrade (FOTO,VIDEO)

Autor: A.I

Zadruga

03.04.2023

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar i bivši voditelj rijalitija "Zadruga" Milan Milošević večeras slavi 46. rođendan u jednom elitnom beogradskom restoranu.

Bivši voditelj Pinka Milan Milošević povodom svog 46. rođendana večeras organizuje veliku proslavu, a slavljenik goste dočekuje odeven u tirkizno odelo, stajling koji je baš u njegovom stilu. 

Milan je nasmejan pozirao prisutnim novinarskim ekipama kako bi kao pravi domaćin dočekao svoje goste.

Na proslavi Milanovog rođendana očekuje se veliki broj broj poznatih ličnosti, a među prvim pristiglim su Vanesa Šokčić i Đanijeva supruga Slađa Trajković koje su došle zajedno, te Dejan Palić Makarona,  Edo Fetić, zatim Nada Obrić u pratnji unuke Buba Miranović, Ljuba Perućica sa suprugom Katarinom Kolozeus..

Od bivših zadrugara među prvima su pristigli Milica Kemez i Bora Santana.

Milan je pred kamerama Republike otkrio šta je sebi poželeo. 

- Poželeo sam da budem ovo što sam sada, gorim od energije, ludilo kao da se drogiram. Mama mi je poželela da budem ovako lep. 

Na pitanje kako uspeva da uvek okupi veliki broj poznatih ličnosti na svom rođendanu, on nam je rekao da su to sve njegovi prijatelji.

-Ja se družim s njima godinama i pre nego što sam bio voditelj Zadruge. Videćemo ko će doći, možda neko ne dođe, sada nisam toliko popularan.

Ukoliko neko ne dođe, a pozvan je da li bi se naljutio, rekao je kao iz topa: Ne.

Međutim, priznaje da je zlopamtilo.

- Jesam veliko,  tiha voda breg roni.

Milan Milošević svake godine ima poseban zahtev od gostiju koji su većinskim delom poznate ličnosti, a to je koverta sa novcem.

- Kada sam pravio pozivnice, napravio sam bio dress code "bela koverta". Međutim, kažu seljački, ajde nema veze. Volim samo koverte, kad dođem kući sve poklone stavim na stranu i samo brojim samo pare u koverti- rekao je Milan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Podesen

04.04.2023 08:07

Da si dzek kao sto nisi pozvao bi ljude da dodju bez poklona,a ako već donose poklone,koverte poklonis ugroženima,ti praviš rodjendan zbog koverte.