MILAN MILOŠEVIĆ DIŽE RUKE OD VODITELJSKOG POSLA?! Pokreće SVOJ BIZNIS, ne pita koliko košta, spreman da uloži 30.000 evra!

Autor:

Zadruga

22.03.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je napustio voditeljski posao na televiziji Pink, Milan Milošević je rešio da pokrene sopstveni biznis i da postane ugostitelj.

MILAN MILOŠEVIĆ DIŽE RUKE OD VODITELJSKOG POSLA?! Pokreće SVOJ BIZNIS, ne pita koliko košta, spreman da uloži 30.000 evra!

Foto: Republika

Voditelj Milan Milošević uskoro otvara kafanu što mu je godinama bila velika želja, a u taj biznis ulaže skoro 30.000 evra jer želi da njegov lokal bude najbolji u gradu, saznaje Star.

- Milan već dugo želi da otvori kafanu u kojoj će da pevaju poznati pevači, jer on voli da izlazi i da se dobro provede, pa je zato rešio da otvori sopstveni lokal. Kroz taj posao je upoznao mnoge pevače sa kojima je danas veliki prijatelj i svi ga podržavaju u odluci da otvori kafanu. Zbog voditeljskog angažmana nije imao kada da realizuje tu ideju, jer želi da ugostiteljskom poslu bude maksimalno posvećen i da bude pravi domaćin. Do jeseni planira da otvori kafanu, već je pronašao lokal koji mu se dopada, a neće žaliti para da ga sredi kako bi bio jedan od lepših u gradu što će ga koštati skoro 30.000 evra - kaže izvor za Star.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milan Milošević

Inače, nakon što je napustio voditeljski posao, Milan se nigde nije oglašavao, a sada je kratko rekao:

- Odmaram i pravim planove za ostatak života. Pustio sam da sv ide svojim tokom. Ja sam već razmislio šta bih želeo, ali potreban mi je odmor posle toliko godina da dođem zdravlju i majci. Poslovne planove sada ne želim da otkrivam, ali sam siguran da će svi biti iznenađeni kada se realizuju - rekao je Milan za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ja

22.03.2023 16:28

Konobar se vraća svom konobarskom poslu.

Sanja

24.03.2023 13:18

Najbolji u gradu za 30.000 eura…smijesno moze otvoriti neku rupu 😂😂😂