MILAN MILOŠEVIĆ ZABRANJEN NA PINKU? Anđela se izlanula uživo u programu, ne sme ni IME da mu spomene! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.03.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević, po svemu sudeći, nije dobrodošao na RTV Pink, nakon što je dao otkaz na mesto voditelja "Zadruge".

MILAN MILOŠEVIĆ ZABRANJEN NA PINKU? Anđela se izlanula uživo u programu, ne sme ni IME da mu spomene! (VIDEO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milan Milošević

Milan Milošević podigao je prašinu širom regiona kada je iznenada dao otkaz i prestao da vodi rijaliti "Zadrugu", po kojem je postao poznat. Iako su se gledaoci već navikli da neće videti Milana na malim ekranima, pojedini učesnici šeste sezone ne mogu da ga zaborave.

Razlozi prestanka saradnje voditelja i produkcije nikada nisu rečeni, ali je sada Anđela Đuričić u programu uživo rekla da njegovo ime čak ne smeju da spominju.

- Zvezdana je intervjuisao, ne mogu sada da napomenem, jer je radio intervju sa licem koje ne treba da se pominje... - rekla je u svom izlaganju Anđela misleći na Milana Miloševića.

 

 

Podsetimo, novinar i voditelj nedavno se oglasio i otkrio da on i njegova majka primaju pretnje smrću. Milan ne krije koliko je zabrinut za svoju bezbednost, pa će slučaj predati državnim organima jer, kako on kaže, proživljava linč na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading