"ZVEZDAN I CAR SU KAO ĐAVOLI KOJI JE VREBAJU" Za spas Maje Marinković se mole 10 monaha, Taki spremio amajliju protiv demona!

Autor:

Zadruga

31.03.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva da se za Maju Marinković mole 10 monaha!

"ZVEZDAN I CAR SU KAO ĐAVOLI KOJI JE VREBAJU" Za spas Maje Marinković se mole 10 monaha, Taki spremio amajliju protiv demona!

Foto: ST/D.KADRIĆ, ATAImages,

Maja Marinković nanela je velike muke ocu Takiju Marinkoviću, koji je odlučio da spas ćerke pronađe u manastiru Tumane. Kako saznajemo, Taki je otišao do manastira kako bi pronašao mir, ali i spas za ćerku Maju, zbog njenih problema sa kojima se suočava. 

Iako Filipa Cara nikada neće prihvatiti kao zeta, Takijeva ćerka vrlo često zna da skrene sa puta, pa završi kod njega u krevetu. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Taki Marinković

 

Kako bi je zaštitio od nečastivih sila, Taki će za Vaskrs ćerki poslati amajliju, koja je osveštena kod 10 monaha u manastiru. 

- Taki više nije znao šta da radi, pa je odlučio da spas nađe u manastiru. Otišao je tamo, odneo je brojanicu, koju planira da joj pošalje za Vaskrs, na najsvetiji dan, osveštena od strane 10 monaha. Na taj način Taki smatra da će ćerku spasiti od nečastivog Cara i Zvezdana, koji uvek kao neki đavoli vrebaju iza ćoška, ali ta brojanica će biti kao amajlija za Maju koja će sve to da otera - otkriva izvor blizak Takiju za Republiku. 

Foto: Privatna arhiva, Pixabay.com

Taki Marinković

 

Tim povodom pokušali smo da kontaktiramo Takija, koji nam je kratko prokomentarisao:

- Nisam gledao ništa, ne mogu više i ja imam svoj život, ona zna najbolje, ja nikada neću prihvatiti Filipa Cara, a to šta će ona dobiti za Vaskrs ćete videti. Vi znate da je Maja glavna uloga tamo i zaslužuje samo ono glavno! - rekao je Taki za Republiku.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading