CARA IZDALI SUGRAĐANI, STUPILI U KONTAKT SA TAKIJEM: Majin otac spreman za suočavanje, otkriva šok istinu o ćerkinom bivšem! (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.03.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković skupio sve informacije o Filipu Caru!

CARA IZDALI SUGRAĐANI, STUPILI U KONTAKT SA TAKIJEM: Majin otac spreman za suočavanje, otkriva šok istinu o ćerkinom bivšem! (FOTO)

Foto: ST/D.KADRIĆ, ATAImages,

Taki Marinković, kako saznajemo, prošle noći stupio je u kontakt sa momcima iz rodnog mesta Filipa Cara - Crikvenice. Naime, otac Maje Marinković otišao je u grad, a tom prilikom naleteo je na momke, koji po svemu sudeći, dobro poznaju Cara. 

Izvor blizak Takiju otkriva nam šta je to što su mu Filipoci sugrađani otkrili o njemu:

Foto: Instagram.com

Taki Marinković Instagram

 

- Sasvim slučajno se sve desilo, u noćnom provodu, u jednom poznatog beogradskom lokalu, Taki je izašao sa prijateljima, kad u jednom trenutku mu prilaze dva momka s leđa i pozdravili se s njim. Kroz priču, on ih pitao odakle su, oni mu rekli da su iz Crikvenice, on se nasmejao i počeli su da pričaju normalno o Caru - započinje izvor za Republiku i nastavlja:

- Oni su mu svašta rekli, nije sad Crikvenice velika, što se kaže, svi se znaju, komšija zna najbolje šta se kod komšije dešava. Sve su mu otkrili o njemu i što do sada nije pričao u javnosti. Taki je sada naoštren sa svim informacijama, jedva čeka da ovaj krene, da bi izneo sve šta je saznao. I sa kime je Car bio, ko je umešan u mnoge afere, šta se dešavalo pre Zadruge, koliko je Car poznavao Maju, sve su mu rekli - završava izvor za Republiku.

Tim povodom pozvali smo Takija da nam prokomentariše, ali nije bio mnogo raspoložen za davanje izjava:

- Molim vas, ne bih o tome, kad bude došao dan, vi znate da sam ja prema vama uvek fer, ja ću vas obavestiti. Sada su mi se sve kockice sklopile u glavi - rekao je Taki za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading