CAREVA KUĆA JE POD HIPOTEKOM?! Isplivale skandalozne informacije iz Crikvenice, policija privodila zadrugara zbog BIVŠE!

Autor:

Zadruga

19.03.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković, otac Maje Marinković, otkrio je nepoznate detalje iz života Filipa Cara.

CAREVA KUĆA JE POD HIPOTEKOM?! Isplivale skandalozne informacije iz Crikvenice, policija privodila zadrugara zbog BIVŠE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

Otac zadrugarke Maje MarinkovićRadomir Taki Marinković, obrušio se na Filipa Cara nakon što se njegova ćerka pomirila sa njim, pa se stalno oglašava pljujući ga novim informacijama koje saznaje o njemu.

- Svašta su mi ispričali za Cara, da mu je pola kuće u Crikvenici pod hipotekom, da mu majka radi na brodu nekom, da su mu mama i tata razdvojeni, sestra mu radi u sudu... Kada ga je zbog prijave bivše vodila policija u Zagreb, tri puta je padao u nesvest koliko se tresao i plašio. On je jedna obična kukavica, dobio sam te informacije iz prve ruke - kaže Taki, a na pitanje postoji li šansa da sa Carem zakopa ratne sekire kaže:

Republika

Foto: Instagram.com

Taki Marinković Crikvenica Zadruga 6

- Nikada. Poželeo je smrt meni, mom ocu i psu, to bi bilo van pameti. To što je rekao je monstruozno - istakao je Majin otac za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading