DA SE DETE RODILO, JA BIH I DANAS BILA SA NJIM! Ana Ćurčić progovorila o Buliću, pa udarila na Zvezdana: Aca je njegov KOMPLEKS! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.03.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić besna na Zvezdana Slavnića, pa udarila po njemu i stala u zaštitu Ace Bulića.

DA SE DETE RODILO, JA BIH I DANAS BILA SA NJIM! Ana Ćurčić progovorila o Buliću, pa udarila na Zvezdana: Aca je njegov KOMPLEKS! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić razgovarala je sa Miljanom Vračevićem i Slađom Lazić gde je pričala o svom odnosu sa Zvezdanom Slavnićem i svemu što su izneli jedno o drugom.

- Distancirala sam se od svih, pričam sa tobom, Slađom i Zoricom - rekla je Ana.

- Ništa ja nisam rekao, nije sad nešto što nije za priču - rekao je Miljan.

- Naravno, bratski ti kažem, da stane tu ispred mene, sramota me je - rekla je Ana.

- Niko njega nije naterao da priča, uzrokovano je zahvaljujući nekim stvarima, a na njima je da li će to reći - rekao je Vračević.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić o Zvezdanu

- On priča od moje 15. godine, šta baljezga?! Znaš šta je po meni bratski, kako bih ja postupila. Ja bih prišla tebi i pitala te: "Miljane, kako je izgledala tvoja prva veza?". Uvukao si čoveka koji ima dvoje dece, dvoje unučadi, svoj život, koji je neko ko je u ovom gradu u statusu i poznat. Zašto imaš potrebu da blatiš moju prvu ljubav?! Ja kada sam počinjala sa Acom da se zabavljam, on je trenirao fudbal i išao u desetu gimnaziju. To šta su devedesete uradile, o tome neću da pričam. To je bila prava dečija ljubav, ja sam se toliko zaljubila da sam htela da se udam za njega, da sam htela i dete da mu rodim, a to dete da se rodilo, ja bih i dan danas ostala sa njim, to ti potpisujem...Ne možeš da pričaš da sam ti ja rekla da me je Aca tukao, a Aca me je voleo najviše i pored mog muža. Ne može da me ne nervira da ti kažeš da sam ja pobegla od svoje majke - rekla je Ana.

- Mi smo devedesetih svi bežali.

- Ja ne verujem sa kim sam živela 13 godina. Tebi sam se zaklela i tada izgovorila imena svoje dece, neću da se kunem u decu. Ovo ovde šta je on izneo o meni, ja, veruj mi, da mi je neko rekao da će ovo da uradi kada uđe, ruke i noge bih svoje dala, jer znam šta smo prevazilazili četiri godine. Čekala sam ga, samo da je bilo te četiri godine zatvora i briga o njegovoj mami je zahvalnost, da ti imaš svest, završiš ovo, izađeš i pružiš mi ruku. Da li bih ja plakala narednih pet godina?! Je**ga, ja ne mogu da te vučem. U Beogradu niko nije mogao da kaže: "Vidi ovog ološa" - rekla je Ana.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić o Aci Buliću

- On to nikada nije doveo u pitanje...Ti si njemu prva spomenula ovoga - rekao je Miljan.

- E sad da ti objasnim. To je njegov kompleks i za njegov kompleks me zabole du*e. Ako si se družio sa mangupima, onda znaš kodeks. Aca mi je rekao prijateljski i ljudski: "Uz tebe sam". Nisam razmišljala šta će da se desi, samo sam razmišljala da zaštitim sebe - rekla je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ratko

29.03.2023 18:28

Buliću, pod hitno prolupanu manipulatorku izvadi iz Zadruge i odvedi na lečenje. Ona nije u vinklu. Koga ona više zavarava,"plašim ga se". Kao žena i čovek je nikakva, nije to klinka u koju si bio zaljubljen. Ovo je težak psiho.Jednom je Zveki izneo da je koristial nedozvoljene supstance.Ona mu je na to rekla da je to prošlo,znači potvrdila je. Potom je negirala ispred bele kuće vezivanje za radijatorTežak folirant i manipulator.Prolupala je totalno.Ne možeš postati ako nisi niti prestati ako jesi _ DAMA. Očigledno ona to nikada nije bila.Psuje, vredja ,histriše itd.....katasrofa je....Obrukalas je svoju decu. Drugo, ko joj daje pravo i slobodu da po imenu poroziva Zvekijevu ćerku, koja ima majku a koja se vrlo brine o njoj. Ne oglašavaju se. Ona je psiho težak.