ZVEZDANOVA MAJKA SVU IMOVINU OSTAVILA ANI! Slavica videla snaju kako PROPADA, pa joj sve PREPISALA, Slavnić će doživeti NERVNI SLOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Slavnić ostavila svoju imovinu Ani.

ZVEZDANOVA MAJKA SVU IMOVINU OSTAVILA ANI! Slavica videla snaju kako PROPADA, pa joj sve PREPISALA, Slavnić će doživeti NERVNI SLOM!

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

Zvezdan i Slavica

Majka Zvezdana Slavnića Slavica napravila je testament u kom je sve što ima ostavila snajki Ani Ćurčić, ekskluzivno saznaje Rijaliti. Sve se odigralo onog momenta kada se njen sin spanđao s mladom Anđelom Đuričić i tako pljunuo na sve ono što je njena voljena snajka radila za njega, nju i njegovu ćerku Saru. Do srži uvređena, bivša žena Moke Slavnića, s kojom ni on sam nije u kontaktu godinama, rešila je da obezbedi Anu, koju ona naziva ćerkom, a sina Zvezdana kazni tako što mu neće ostaviti ni kašiku u testamentu.

- Slavica je jedna plemenita žena, napaćena godinama i ubijena u pojam zbog sina, koji je celoga života bio problematičan. Popustila je sa živcima, počela je da pije antidepresive da bi mogla da funkcioniše. Iako ima svoj stan i neke placeve i kuće, nije želela da bude sama. Ana ju je prihvatila u nadi da će sve jednog dana da ostane njoj i Zvezdanu jer su živeli kao podstanari. Rijaliti je trebao da bude izlaz iz njihovih problema, a zapravo je bio korak do dna.

Foto: Instagram.com

Slavica Slavnić

- Iako se Slavica sada oglašava i navodno pruža podršku sinu, ništa od toga nije tako kako izgleda. Nju je Moka pritisnuo, a ona je mučena na terapijama, napaćena i sama. Ne zna gde udara. Ona se plaši Zvezdana i njegovih reakcija. Zna da je samo Ana bila uz nju  u najgorim momentima. Kada je njen sin robijao i kada joj se smejao ceo Beograd, imala je sigurnu kuću. Ana je spavala na podu da bi gospođa Slavica imala krevet. Te stvari se nikada ne zaboravljaju. Nije Slavica u domu zato što nema ništa svoje, ona je u domu jer ne može da se stara sama o sebi, a ima i suicidne izlive i, nakon što je dva puta pokušala da se ubije, Ana je smatrala da je najbolje da je smesti u dom dok je ona u "Zadruzi". Sve je to privremeno - počinje izvor blizak porodicama Slavnić, odnosno Ćurčić, koji nam u nastavku otkriva i kako je snajku imenovala za naslednika.

- Tada je, videvši Anu kako plače, kuka i propada, Slavica rešila da sve što ima, a vezano je za stan, placeve i kuću, prepiše snajki. Sirota žena je samo želela sebe da osigura, poznavajući Zvezdana, plašila se da će on prodati sve što ona ima i da će završiti kao uličarka. Ana je likovala na taj potez svekrve Slavice i zbog toga je trpela u iznajmljenom stanu - nastavlja izvor blizak porodicama Ćurčić i Slavnić, pa na kraju kaže:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Iako Moka nema ništa da mu ostavi, jedina nada bi mu bila majka, koja je imala svašta nešto. Zvezdanu je taj majčin testament jedina nada i on i dalje veruje da ga napolju čeka sve ono što mama Slavica ima, a to bi bilo dovoljno da ne ostane na ulici. I ne sluti da se desio preokret i da je ona sve prepisala Ani. To će za njega biti najveći udarac jer je faktički na ulici i nema ništa na svoje ime. Iako voli Anu i klela se u nju, Slavica poslednjih dana daje izjave koje nemaju veze s vezom. Moka je uzeo Slavicu pod svoje, rekao joj je da mora da podrži Zvezdana i da mora da pljuje Anu. Ni Moka nema pojma da je zapravo Slavica sve ostavila Ani, tako da mu džaba što je bivšu ženu nagovorio da stane uz sina. "Nisam sposobna da budem sama, nisam ni za šta. Ana me tretira kao da sam njena majka. Od usta je odvajala da meni da. Nemam ni ja neko bogatstvo, ali imam dovoljno da ne mora da plaća kirije i da ima krov nad glavom," rekla mi je Slavica pred Anin ulazak u "Zadrugu".

Anđela ručno zadovoljila Zvezdana!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić legli su da spavaju, ali nisu mogli da obuzdaju strasti, te su počeli s razmenjivanjem nežnosti. Posle nekoliko momenata ona je zavukla ruku pod jorgan, te se malo zaigrala s njegovim polnim organom. Slavnić je zatim počeo da je ljubi po licu i vratu.
 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurćić

Ana: Slagala sam decu da ulazim na mesec dana!

Ana Ćurčić priznala je da je slagala ćerku i sina da u "Zadrugu" ulazi na mesec dana. Nakon odgledanih priloga o svađama kontroverznog para koje su se odvile protekle nedelje ona je pristigla u "Šiša bar", te je započela razgovor s voditeljem Markom Đedovićem.

- Ja sam nju slagala da ću ovde ući na dve nedelje, najviše mesec dana i da ništa od ovakvih stvari neću da iznosim. Ja sam eksplodirala u tom trenutku kada sam to iznela i mislim da sam ih veoma izneverila. Znali su za stan, ali mnoge stvari nisu znali. Nije znala ni moja sestra, moja mama je znala, čak ne sve, ali dosta. Zbog dece sam baš loše - zaplakala je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Ajde

28.03.2023 11:02

Normalno, zna zena da ce on to sve prokockati .

joca

28.03.2023 12:07

Koju imovinu

joca

28.03.2023 12:38

on je odavno u nervnom slomu,jedino sto moze uraditi nakon tog saznanja je da ce ih pobiti

Miho

28.03.2023 16:14

Čisa neistina o testamentu da je Slavica ostavila sve što je imala Ani, da je obezedi itd....Manipulatorka Anaje samo ogla na prevaru da je naede da nesvesno i ne znaući potiše. ve su to igrarije prljavog rijalitija koi se odigrala napolju. Ana je totalno izgubljena u prostoru i vremenu. Prevarant.....Zvezdanu verujemo više nego tebi.Brukaš decu, verujem da ih je bram.Koja si ti žena i kakva, jezičinom možeš da pod brišeš, a moral .....