BIZARNE SCENE U ZADRUZI: Vrela akcija Zole i Anite pod zaštitom OBEZBEĐENJA, Miljana razbija vrata! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.03.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članovi obezbeđenja čuvaju vrata kupatila, u kom Lazar Čolić Zola i Anita Stanojlović imaju vrelu akciju, kako Miljana Kulić ne bi napravila rusvaj.

BIZARNE SCENE U ZADRUZI: Vrela akcija Zole i Anite pod zaštitom OBEZBEĐENJA, Miljana razbija vrata! (VIDEO)

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Nakon haosa sa Miljanom Kulić u izolaciji, Lazar Čolić Zola i Anita Stanojlović su se uspeli da se osame u tuš kabini u spoljnom toaletu, gde su imali vrelu akciju.

On se tokom haosa zakleo da će na njene oči imati vrelu akciju sa Anitom iz inata, a ubrzo je i održao pomenuto obećanje.

 

 

Međutim, Kulićeva je u jednom trenutku pokucala na vrata kupatila, a Zola se prepao sve do momenta dok nije shvatio da je obezbeđenje tu, te se brže-bolje vratio pod tuš i završio "posao" sa mladom Stanojlovićevom.

 

 

Ono što je krajnje bizarno jeste to što je obezbeđenje ostalo do samog kraja njihovog intimnog čina, čuvajući vrata od toaleta, kako Miljana ne bi ponovo pokušala da upadne i napravi karambol na imanju u Šimanovcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

23.03.2023 23:06

Žalosno za gledanje. Treba sad biti čovek i Miljani obezbediti ozbiljno lečrnje a završiti boravak u Zadruzi. Miljana mora na lečenje. Majka mora izabrati zdravlje kćeri a ne novac .