MILJANA UHVATILA ZOLU NA GOMILI SA ANITOM: Kulićeva pobesnela kao furija, uništila IMOVINU na imanju, pa mu pobacala stvari u JEZERO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.03.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je ugledala Lazara Čolića Zolu i Anitu Stanojlović zajedno u krevetu, Miljana Kulić je u naletu besa uništila krevet na kojem su spavali, te pobacala stvari bivšeg dečka u jezero.

MILJANA UHVATILA ZOLU NA GOMILI SA ANITOM: Kulićeva pobesnela kao furija, uništila IMOVINU na imanju, pa mu pobacala stvari u JEZERO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović Lazar Čolić Zola otkako su stavili tačku na svoj odnos, gotovo da nisu progovarali, da bi se on kasnije pomirio sa Miljanom Kulić, za koju tvrdi da mu je najveća ljubav do sada.

Nakon što je i sa njom raskinuo, Čolić je ponovo obnovio intimni kontakt sa Anitom, što je Miljanu do te mere ljutilo da je nedavno napravila pravi incident. To joj očigledno nije mnogo pomoglo jer je Stanojlovićeva sve bliža sa Zolom, do te mere da je ponovo završila u krevetu sa njim.

 

 

Međutim, da Kulićeva nije prebolela bivšeg, zadrugarka je ponovo dokazala tako što je kao furija upala u izolaciju sa sve članovima obezbeđenje u svojoj pratnji i brže-bolje uz ciku i dreku razdvojila dušeke na kojima je ležao Zola sa Stanojlovićevom.

Iako je delovalo da će na tome završiti, Miljana je upropastila posteljinu i krevet na kome je ležala njena suparnica, a nakon toga je sve stvari koje je dohvatila od svoje bivše ljubavi pobacala u jezero, dok ju je on sve vreme provocirao.

- Ja sam ovde najjači, videćeš šta sledi - govorio je Zola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić baca Zoline stvari u jezero Zadruga 6

- Nema spavanja više, nema - rekla je Miljana.

- Ja tebe ne diram, ali ću tek sada da je*em, videćeš ti - nastavio je Čolić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ccccccccc

24.03.2023 08:41

Stoka divlja, a Mitrović debelo plaća,sramotaaaa, dobili bi oni meni nula dinara,a ne Evra. Ova krmača kulicka je najveće zlo, dr ......ina, ološ sa sve onom ogavnom vesticom od majcure, dve kravetine, izbacujte to,kao i onu marinkovicku PSIHOPATU, tri zla !!!!!