SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! Pogledajte kako Zvezdan monstruozno preti Ani UBISTVOM! Uznemirujuće! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.03.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić tokom sinoćnog sukoba sa Anom Ćurčić izrekao je reči koje uteruju strah u kosti.

SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! Pogledajte kako Zvezdan monstruozno preti Ani UBISTVOM! Uznemirujuće! (VIDEO)

Foto: YouTube//Printscreen

Bivši nevenčani par Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić već danima ratuju u rijalitiju "Zadruga", a ono što je posebno zgrozilo javnost jeste njegova agresija koja je u poslednje vreme izuzetno izražena.

Na društvenim mrežama sada kruži snimak sinoćnog skandala koji je bivši robijaš napravio tokom svađe sa Ćurčićevom, kada je bacao sve što je dohvatio pred sobom, te zverski pokušao da se reši obezbeđenja koje mu nije dozvoljavalo da napravi veći incident, a onda i njima uputio niz pretnji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H A T E (@h_8_____)

 

Međutim, Slavnić se tu nije zaustavio, pa je na izlazu kod vrata zapretio Ani, zbog čega se kako gledaocima, tako i zadrugarima zaledila krv u žilama.

- Vidiš li kakav sam sada kada sam na televiziji? Zamisli kakav ću napolju da budem? Samo se igraj, samo se igraj - zapretio je Slavnić besno dok se Ana skamenila od straha.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Zvezdan Slavnić preti Ani Ćurčić da će je ubiti Zadruga 6

Domaća javnost je šokirana Slavnićevim rečima, te su se komentari samo nizali.

Podsećanja radi, Ana je u više navrata govorila da je godinama trpela nasilje od njega, da ju je tukao, zverski mučio i psihički i fizički, a nakon ovih pretnji sve više deluje da je bila potpuno iskrena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Cana

23.03.2023 18:31

Zašto je brutalni Zvezdan još u Zadruzi

Ivana

23.03.2023 21:48

Pored ozbiljne ekspanzije nasilja gde ovaj psihopata svakog dana demonstrira silu,svi ćute i ne reaguju,zbog ovakvih nakaza ,danas smo tu gde jesmo,zbog nepreduzimanja mera svakog dana u crnoj hronicimo možemo da vidimo inicijale ubijenih žena, dokle? Jel ovim pokazujete stvarno stanje u društvu u kom živimo,da nažalost ovakvi prolaze nekažnjeno?Da im je dozvoljeno?Preduzmite nešto i pomozite ovoj ženi ,izbacite zlo napolje i pod hitno na lečenje njemu nije mesto tamo već u ustanovi gde treba da broji rešetke,ponavljam HITNO dok ne bude kasno.

Endji

24.03.2023 18:13

Neka se zna ko je najjaci🤣🤣🤣

Vojvotkinja Tolstoj

07.04.2023 21:39

Izbacite sirovinu, divljaka, nije mu mesto sa civilizovanim narodom! Pročitam sa sajta, ali ne mogu da podnesem da gledam mnoge: prvo Slavnića, Matora takođe što svake godine "jedno te isto" histeriše sa ovim ženama, a sva nikakva. Alex je gora od Cara, kad se beštija razbesni a sva je ružna. Marija Kulić je gora od Miljane-ne mogu da slušam ni jednu koliko "pametuju" za velike pare, Sanja i Marko nisu normalni kakve kletve izgovaraju "na usta", tako da su svi ovi nabrojani gori su od Maje Marinković i njenog grebanja i štipanja. Mala Anita pokvarena kao kvaran zub, a od Anđele mi se povraća, i od njenog glasa, a i za postupke da čovek ne veruje kako se ponaša živi stvor i to na televiziji, GutačicI "prdež robijaša kao parfem" - čega sve ima DA POVRAĆAŠ OD SAD PA DO NOVE GODINE U KONTINUITETU, bre !!!