OTKAZANO VANREDNO UBACIVANJE U ZADRUGU?! Milena Kačavenda se odmah oglasila i OVOM OBJAVOM bacila sve u rebus! ŠOKANTAN PREOKRET!(FOTO)

Autor:

Zadruga

06.03.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda, kuma i najbolja prijateljica Ane Ćurčić nedavno je otkrila da postoji šansa da postane ravnopravni učesnik Zadruge 6.

OTKAZANO VANREDNO UBACIVANJE U ZADRUGU?! Milena Kačavenda se odmah oglasila i OVOM OBJAVOM bacila sve u rebus! ŠOKANTAN PREOKRET!(FOTO)

Foto: ST/N.PANČIĆ

Naime, kada je objavljena najava za vanredno ubacivanje u Zadrugu, Milena Kačavenda je objavila na svom Instagramu fotografiju nje i Ace Bulića, bivše ljubavi Ćurčićeve, koji je isto naveo da bi ušao u Zadrugu da bi "pomogao" Ani, te zbunila sve koji je prate objavom koju su svi razumeli kao da ulazi sa Acom Bulićem u Zadrugu:

- Možda neko koga svi očekujemo - pisalo je u objavi fotografije Milene i Ace, a u pozadini se vidi najava za vanredno ubacivanje, koju je objavila i Kačavenda sa jedne od fan stranica.

Republika

Foto: PritnscreenInstagram

Milena Kačavenda i Aca Bulić

Koji je tačno razlog otkazivanja vanrednog ubacivanja, ostaje nam da saznamo.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirko

06.03.2023 14:17

I Produkcija se igra rijalitija.