BIVŠI MUŽ KUME ANE ĆURČIĆ JE VOĐA VOŽDOVAČKOG KLANA! Optuživan da je kuma SEKAO PET SATI, jedan od preživelih iz ''Vidimo se u čitulji''!

Autor:

Zadruga

02.03.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Kačavenda bivši je muž Milene Kačavende.

BIVŠI MUŽ KUME ANE ĆURČIĆ JE VOĐA VOŽDOVAČKOG KLANA! Optuživan da je kuma SEKAO PET SATI, jedan od preživelih iz ''Vidimo se u čitulji''!

Foto: Milan Kostić/FotografMK

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda postala je glavna tema javnosti. Štiti prijateljicu i iznosi prljavštine o Zvezdanu Slavniću, dok svoj privatni život čuva i ne priča puno o njemu.

Ne krije da se posle 27 godina braka razvela, ali nikada nije rekla da je njen bivši suprug jedan od nekadašnjih vođa voždovačkog klana Srđan Kačavenda, jedan od preživelih aktera iz čuvenog dokumentarca "Vidimo se u čitulji".

Republika

Foto: Milan Kostić

Milena Kačavenda 27 godina je bila u braku sa Srđanom Kačavendom

Kačavendi se sudilo zbog optužbi da je 2005. godine mučio svog venčanog kuma, kako bi mu iznudio 400.000 evra. Kako je pričao B.R. kum ga je sa još nekoliko pripadnika  voždovačkog klana pet sati sekao ručno testerom, udarao sekirom i macolom teškom pet kilograma i polivao vrelim uljem, prenosi Kurir.

 

 

Srđan Kačavenda je negirao navode i optužbe kuma da ga je maltretirao i pokušavao da iznudi 400.000 evra, motor, džip i da mu prepiše kuću i stan. Tvrdio je da su se posvađali jer mu je kum spopadao suprugu, rekavši da su bili svi u njegovoj vikendici kada je uzeo tiganj da isprži jaja, kada je krajičkom oka video da se B. R. sprema nečim da ga udari, pa je mahinalno zamahnuo tiganjem i prosuo vrelo ulje po njemu. Osuđen je na godinu dana zatvora.

Inače, Milena njegovo ime nikada nije spominjala. ali je govorila da su u dobrim odnosima nakon razvoda i da su zajedno odgajili dvoje dece.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Veki

02.03.2023 20:58

Cim je covek vidi sve mu je jasno ko je ona

cica

02.03.2023 21:15

@Veki - znala sam da postoji pozadina mržnje.da li je to bizminsen sa kojim su anu upoznali dok je ovaj bio u zatvoru u švajcarskoj pa je ana krišom se viđala po klubovima.ovaj saznao.bolest