KUMA ANE ĆURČIĆ IZNELA ŠOK ISTINU! Milena Kačavenda odgovorila na navode Ivana Marinkovića da ga je Goca Tržan VARALA tokom braka!

Autor:

Zadruga

05.03.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinović u razgovoru sa Anom Ćurčić istakao je da ga je Goca Tržan varala i da ih je to koštalo braka, međutim, Milena Kačavenda tvrdi drugačije.

KUMA ANE ĆURČIĆ IZNELA ŠOK ISTINU! Milena Kačavenda odgovorila na navode Ivana Marinkovića da ga je Goca Tržan VARALA tokom braka!

Foto: ST-V.Lukic

Milena Kačavenda

Nedavno, kada je Zvezdan Slavnić govorio o njenom poznanstvu sa Anom Ćurčić, optuživši je za intimne odnose sa njenim tadašnjim momkom, obraćao se Ivanu Marinkoviću i otkrivao razne detalje.

Naime, njena kuma i Ivan su imali sukob pre samo nekoliko dana, a u razgovoru nakon toga dotakli su se njegovog života iz perioda braka sa Gocom Tržan kada je Ana dala svoj sud o njihovom razvodu i rekla da smatra da je on upropastio pevačicu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

Tom prilikom Ivan je šokirao domaću javnost svojom izjavom:

- U***a se ona meni u život. Mi smo imali savršen brak dok me nije prevarila. Ali nećemo o tome. Ništa loše... Meni je majka zbog nje... Ne možeš tako da pričaš - govorio je Ivan.

Republika

Foto: ATA Images

Goca Tržan i Ivan Marinković

Ovim povodom se oglasila i Milena Kačavenda, Anina kuma, koja je već navela da poznaje Ivana godinama i to jako dobro, kako bi otkrila da li je Marinković njenoj kumi rekao istinu.

- Da, poznajemo se odavno. To što je Ivan rekao Ani da je Goca prevarila je laž teška! Kuma mu je lepo rekla, on je nju uništio zbog alkohola, kocke i života kakav je tada imao. Poznajem Gocu, ona je laf žena, šmeker i Ivana je volela dok je nije izdao - rekla je Milena za Kurir.

Republika

Foto: Milan Kostić

Milena Kačavenda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading