MAJA IZUBIJALA BILALA! Žestoka makljaža u Zadruzi, Marinkovićeva DAVILA i vukla bivšeg dečka po podu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.03.2023

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković izrevoltirano je napala Bilala Brajlovića i zadala mu žestoke udarce!

MAJA IZUBIJALA BILALA! Žestoka makljaža u Zadruzi, Marinkovićeva DAVILA i vukla bivšeg dečka po podu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković prišla je Bilalu Brajloviću u spavaćoj sobi, a on je počeo da je psuje i tera od sebe, zbog čega je ona poludela i uletela mu u krevet. Bivši ljubavnici su počeli da se gurkaju, a Bilal je u naletu besa Marinovićevoj uništio rajf sa obilikom ušiju, koji je dobila od njihovih zajedničkih fanova.

Maja je izrevoltirano poletela da Brajloviću napravi haos u svom stilu i pocela mu lične stvari, a on je krenuo za njom. U jednom momentu, njih dvoje su se i žestoko pokačili, te je Maja lupala Bilala, s leđa mu udarala šamare, a zatim i krenula da ga davi. 

Marko Janjušević Janjuš je uleteo da ih razdvaja, a ubrzo potom doletelo je i obezbeđenje koje je sprečilo dalju makljažu.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
GazdaPaja

05.03.2023 19:35

I za mnogo manje su neki ostajali bez šestomesečnog ili bili diskvalifikovani.

Sava

05.03.2023 20:23

@GazdaPaja - Za sve je kriv Filip Car a možda i Janjuš. Maja im se trpa danima, Janjuš totalno nezainteresovan a Car za sad nebi , još će se malo bakćati sa Aleks. Maja misli da ih pravi ljubomornim kad pokušava da se ubaci u krevetn Bilalu koji je također ne želi, Maja ne uviđa da je svima dosadila i da se sprdsju sa njom. Maja je u crvenoj zoni i samo je pitanje u kom momentu će eksplodirati njeno "ludilo" Manijakalno nameštanje i ravnanje posteljine na krevetu, trzaji tela i izraz u očima ne deluju mi dobro, gubi se vesela i prpošna a zabavna Maja. Uzima li Maja redovno lekove? Taki, opet ti kažem da ovaj, kako ti kažeš "posao" nije dobar za Maju.