OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE BEBICA DISKVALIFIKOVAN: Isplivao snimak iz Zadruge, sve se čuje! Miljana molila na kapiji (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.02.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su saznali za loše stanje njenog oca Siniše, a snimak je objavljen na društvenim mrežama.

OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE BEBICA DISKVALIFIKOVAN: Isplivao snimak iz Zadruge, sve se čuje! Miljana molila na kapiji (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica je juče diskvalifikovan iz Zadruge, nakon informacije da je otac Miljane Kulić, Siniša, u lošem zdravstvenom stanju, a na društvenim mrežama se pojavio snimak koji navodno objašnjava njegov beg iz rijalitija.

Na snimku se čuje kako Miljana govori obezbeđenju da je Siniši loše i da puste nju i Bebicu da izađu, a čuje se kako kaže i da je Marija napustila imanje.

 

Otac mi je loše, mama je otišla u Niš, pustite nas da izađemo", molila je Miljana, a Nenad je nakon toga napustio imanje. Ubrzo je stiglo pismo Velikog šefa u kojem je navedeno da je Nenad diskvalifikovan.

Fanovi Zadruge koji redvno prate sva dešavanja i ne propuštaju nijednu situaciju, navode da je navodno ovo pravi razlog Bebicinog napuštanja imanja, jer je poznato kakav odnos ima sa Marijom i Sinišom.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

25.02.2023 21:37

Izvinjavam se, ali kako je Bebica saznao za Sinišu!!??? SKANDAL!!!