KRŠ I LOM U ZADRUZI! Nakon polivanja, Miljana se zaletela na Bebicu kao RAZJARENI BIK, obezbeđenje skočilo na njih! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.02.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon haosa i polivanja za crnim stolom, Miljana Kulić se zaletela na Nenada Macanović Bebica kako bi se sa njim fizički obračunala.

KRŠ I LOM U ZADRUZI! Nakon polivanja, Miljana se zaletela na Bebicu kao RAZJARENI BIK, obezbeđenje skočilo na njih! (VIDEO)

Foto: TV Pink

Nakon što su se Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica ispolivali vodom za vreme emisije "Gledanje snimaka", Nišlijki je pao mrak na oči, te se zaletela na bivšeg partnera i skočila na njega u spavaćoj sobi. Obezbeđenje je iste sekunde uletelo u Belu kuću, kako bi sprečilo fizički obračun, međutim, nekadašnji ljubavnici su se ozbiljno dohvatili i častili sočnim uvredama.

- Koga ti polivaš? Koga ti polivaš?! 24 sata dobacuje, ne mogu više da ga slušam! Videćeš, j*baću ti mamicu smrdljivo za ovo. Pljuvanje ti nisam zaboravila, a ni ovo polivanje! Nemoj više da dobacuješ! Boli te što Zola ne reaguje. Ne postojiš više za mene! A pljuvanje i polivanje ti nisam zaboravila... Lećićeš ti u hotel - govorila je Miljana nikad bešnja.

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mitrovici

03.02.2023 11:15

Zar ne vidite koliko je bolestan,lud,psihopata macanovic. Sta treba da ubije nekoga da biste ga izbacili, NAPOLJE SA SLAVNICIMA ZAJEDNO!!!! Prevaranti i ološ,ionako ovaj ništa ne radi,samo se svima uvlači i prati i prisluškuje,kreten ,odvratni bolesni. A i nije više sa kulickom!!! Napoljeeeee

kirilo pentagramski

04.02.2023 11:05

Kada Kuljicke vide crvenu maramu odmah kidišu.