OPŠTE VESELJE U NIŠU! Siniša Kulić otkrio tajne detalje o gala svadbi Miljane i Bebice, desiće se na VAŽAN DATUM u porodici Kulić!

Autor:

Zadruga

15.02.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica su se verili, a njen otac Siniša Kulić već ima planove za veliku svadbu.

OPŠTE VESELJE U NIŠU! Siniša Kulić otkrio tajne detalje o gala svadbi Miljane i Bebice, desiće se na VAŽAN DATUM u porodici Kulić!

Foto: Printscreen

Nenad Macanović Bebica je sinoć uživo u emisiji "Amidži šou" zaprosio Miljanu Kulić, što je sve goste u studiju, ali i gledaoce kraj malih ekrana, ostavilo bez teksta, a sada se tim povodom oglasio i otac poznate Nišlijke, Siniša Kulić.

Naime, Miljanin otac istakao je kako se oseća povodom ćerkine veridbe, a otkrio je i da li za nju i Bebicu planira veliku svadbu u Nišu.

- Presrećan sam! Puno mi je srce zbog Miljane i Bebice! Sad mi je mnogo lakše! Daće Bog da napravimo veliku svadbu za njih! Gradsko veselje planiram, kao što je bila moja i Marijina svadba. 14. avgusta Marija i ja obeležavamo 31. godišnjicu našeg braka. Ja bih voleo da tako bude i s Miljanom i Bebicom jednog dana i verujem u njihovu ljubav - rekao je Siniša, a onda se osvrnuo na nesuđenog zeta Lazara Čolića Zolu:

- Bitno je da je sa Zolom gotovo. Sve je bila samo navika i Miljana je to konalno i sama shvatila. Nenada izuzetno volim i cenim i želim ga i prihvatam za zeta. Ne mogu da kažem da bi to bio slučaj sa Zolom - poručio je Siniša za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading