OVAKO JE LJUBAVNICA IZGLEDALA KAO DEVOJČURAK: Iznenadiće vas Anđeline fotke iz prošlosti BEZ ŠMINKE i PRE ESTETSKIH OPERACIJA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.02.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić, ove šeste sezone "Zadruge", pokazale se potpuno drugačije u odnosnu na prethodnu, te zbog rasturanja braka Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić često je bila na stubu srama.

OVAKO JE LJUBAVNICA IZGLEDALA KAO DEVOJČURAK: Iznenadiće vas Anđeline fotke iz prošlosti BEZ ŠMINKE i PRE ESTETSKIH OPERACIJA! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

Crnogorka je važila za jednu od lepših zadrugarki koja je kročila na velelepno imanje, a po raznim anketama i najprirodniju, u odnosu na ostale koje se često podvrgnu estetskim korekcijama ili čak i operacijama.

A da li ste znali kako je Anđela izgledala u detinjstvu bez trunke šminke.

Republika

Foto: Printscreen Facebook

Anđela Đuričić kao devojčurak

Đuričićeva je još kao mala volela da se slika pored mora u svom rodnom mestu gde je i odrasla, tako da slike koje trenutno vidimo na Instagramu jesu njena svakodnevnica, piše Kurir.

Na fotografijama se jasno vidi kako je Anđela izgledala bez uvećanih usana, ali i koliko se često smejala u vreme kada nije važila za "ledenu kraljicu".

Republika

Foto: Printscreen Facebook

Anđela Đuričić fotka iz prošlosti

Period koji je provela u Đenovićima, za nju je kako kaže prelep, a nakon ove promene možemo da zaključimo koliko ju je život u Beogradu promenio ali i prolepšao.

Republika

Foto: Printscreen Facebook

Anđela Đuričić kao devojčurak na moru

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Melanija

25.02.2023 14:18

Nikakve operacije samo devdevojčurak postala žena.

radana spasic

25.02.2023 20:51

@Melanija - I kao devojcica bila je prelepa i sada je lepa cak i lepsa bez smike!! nema velike razlike pa i da je uradila usne nista novo za danasnjicu, Nasta lice Sanja Zana i Maja plasticne litke ni korekcije hirurga nisu uspele da ih prolepsaju!!!