''ZVEZDAN VOLI I MUŠKARCE!'' Bivša rijaliti učesnica RASKRINKALA Slavnića i njegove FANTAZIJE: Željan je ljubavi, pipka i nateže muškarce!

Autor:

Zadruga

17.02.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni tajni afiniteti Zvezdana Slavnića.

''ZVEZDAN VOLI I MUŠKARCE!'' Bivša rijaliti učesnica RASKRINKALA Slavnića i njegove FANTAZIJE: Željan je ljubavi, pipka i nateže muškarce!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Javnost ne prestaje da bruji o ljubavnom trouglu - Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić i Ana Ćurčić. Njihovi odnosi iz dana u dan šokiraju sve, a sada je bivša učesnica rijalitija, beli mag kako se predstavlja i pevačica Vesna Rivas dala svoj sud o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući, te istakla da je sigurna da Zvezdan voli i muškarce.

Foto: ST/Nikola Mutić

Vesna Rivas

Bivša rijaliti učesnica, astrolog i pevačica Vesna Rivas prokomentarisala je aktuelna dešavanja u rijaliti programu "Zadruga 6".

- On je jedna prefinjena, krimogena faca. Činjenica je da može u afektu sve da uradi, ali je i prefinjen. Tek će otvarati svoje ličnosti. Ne znam da li ste primetili na poslednjoj žurci, on je samo grlio, milovao, pipkao muškarce. Željan je ljubavi, traži ljubav. On je energetski vampir. Nikad ga nisam videla srećnijeg nego na žurci. Brendon skida bubicu, a ovaj njega zagrli, pa štipnu, pa za g*zu. Samo vratite film ono natezanje sa Carem, Car se usr*o... - rekla je Rivasova za Estradu bum, pa dodala:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Vesna Rivas raskrinkava Zvezdana Slavnića

- Šou je počeo. On sebi već rezerviše sedmicu i osmicu, znači spreman je da uradi nešto zbog čega neće smeti na ulicu. On i nema gde da ode. On je željan ljubavi, nema veze da li sa muškarcem ili ženom. To je ono sledeće što čekam da pokaže Zvezdan. Čekam da krene neko od ovih dečaka, evo Brenda malo sa perikama, da bude okidač za to. On misli: "sve je rijaliti, sve mi se može, frajer sam", ali Ana mu smeta, ona ga blokira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
klaudija

17.02.2023 16:59

Svi mediji uporno Vesnu Rivas oslovljavaju kao astrologa, a zena nema veze sa astrologijom--ona je numerolog ili pre svastara.....Nemojte devalvirati prave astrologe, molim vas!

kao dečaka ga je

17.02.2023 17:10

moka razdevičio i zato se upišava u gaće i dan danas pola veka kasnije ... uf uf uf nesreća nad nesrećama nikom ne daj Bože ni najgorem dušmaninu ...