PROCURIO ŠOK SNIMAK! Maja i Zvezdan se ZAIGRALI, mislili da ih niko ne gleda, krišom se grlili, a onda pao sočan POLJUBAC! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.02.2023

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić se zaigrali.

PROCURIO ŠOK SNIMAK! Maja i Zvezdan se ZAIGRALI, mislili da ih niko ne gleda, krišom se grlili, a onda pao sočan POLJUBAC! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković, Zvezdan Slavnić

Zvezdan Slavnić i Maja Marinković sve su bliži, a kako kažu, radi se samo o prijateljstvu.

Ipak, njegovi postupci prema Maji govore drugačie, a kako se ona ne sklanja i ne odbija ga, reklo bi se da su simpatije obostrane.

Sada je na društvenim mrežama osvanuo snimak sa žurke, na kojoj je Slavnić preterao sa alkoholom, a onda spopao Marinkovićevu. Naime, njih dvoje su mislili da ih niko ne gleda, te su se smeškali jedno drugom i grlili, a Zvezdan nije mogao da odoli, pa je poljubio Maju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @zadruga_6__

 

Da je poljubac bio sočan, moglo se čuti, a njen osmeh i ''Zvezdane, da li si normalan'', potvrđuju da joj je prijalo i da joj ne smeta što je Slavnić sada prešao na nju.

Kako će se dalje odvijati njihovo ''prijateljstvo'' i da li će njegova ljubavnica Anđela Đuričić, ali i bivša nevenčana supruga Ana Ćurčić poludeti kada saznaju za ovo, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Blagoje

17.02.2023 15:57

A ona, kao i obično, gleda da li je kamera snima.