DOŽIVEO NERVNI SLOM NA POMEN ACE BULIĆA! Zvezdan Slavnić RAZVALJIVAO po imanju, lomio i urlao, obezbeđenje nije moglo da ga obuzda! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.02.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić napravio je haos sinoć u Zadruzi.

DOŽIVEO NERVNI SLOM NA POMEN ACE BULIĆA! Zvezdan Slavnić RAZVALJIVAO po imanju, lomio i urlao, obezbeđenje nije moglo da ga obuzda! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sinoć je došlo do žestokog okršaja između bivših supružnika Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić, a do eskalacije sukoba je došlo kada je ona spomenula svog bivšeg dečka Acu Bulića.

- Htela sam da se zahvalim svima koji su mi pritrčali pri onoj sceni. Videli smo scenu, da vam pojasnim iz mojih usta. Osoba koju sam ja pomenula je moj...- govorila je Ana kada je Zvezdan prekinuo.

- Fekalijo - rekao je Slavnić.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić lomi po imanju

- Moj prvi momak sa kojim sam izgubila dete, moj prijatelj i osoba sa kojom mogu da se čujem kad god mi nešto treba. Bilo je situacija dok je Zvezdan ovde još bio normalan, on ga je i pohvalio da je gospodin, da je super i da se lepo ponaša. Nije ni intervjue hteo da da da Zvezdan ovde ne bi bio isprovociran. Pitala sam ga za savet da li da uđem i da ukoliko budem imala neki problem uvek mogu da ga pomenem. Zbog toga sam dobila prase koje ste videli. Mislim da slika govori sve - rekla je Ana.

Nakon ovoga je Zvezdan doživeo nervni slom, te počeo da lomi i baca po imanju, a obezbeđenje je pokušavalo da ga obuzda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sanja

16.02.2023 02:01

Ova Ana ucenjuje Zvezdana. Očigledno taj njen "prijatelj" ima neke neraščišćene račune sa Zvezdanom. Nije ona ucveljena i jadna žena već običan ološ koji pripada kriminalnom miljeu...