ZADRUGARI SAZNALI DA JE ON NAPUSTIO RIJALITI! Hvataju se za glavu, ne mogu da veruju šta se desilo!

Autor:

Zadruga

16.02.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je uvek umeo da ih nasmeje i u najtužnijim situacijama, zadrugari su šokirani saznanjem da je Milan Milošević dao otkaz na mesto voditelja "Zadruge".

ZADRUGARI SAZNALI DA JE ON NAPUSTIO RIJALITI! Hvataju se za glavu, ne mogu da veruju šta se desilo!

Foto: ST/N.PANČIĆ

Voditelj Milan Milošević nedavno je raskinuo petogodišnju saradnju sa Pink televizijom, a zadrugarima nije trebalo dugo da shvate da on više nije deo najgledanijeg rijalitija, te su to i otvoreno komentarisali među sobom. 

Naime, na društvenoj mreži Instagram se pojavio snimak na kom Filip CarMiljan Vračević i Lazar Čolić Zola pričaju o Miloševiću, u neverici što više nije voditelj.

- Fali nam neko da baca fore. Čovek je znao da nas nasmeje. Čak i kad su namorbidnije teme, on je znao da načini neku foru - pričao je Car.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milan Milošević napustio PInk i Zadrugu

- Da, ali kad kaže Balkan je u šoku, to mi je najjače - kroz smeh je pričao Miljan.

Emisije koje je vodio Milan Milošević preuzeli su Ivana Šopić, Darko Tanasijević i Marko Đedović, a mišljenja o njihovom vođenju programa su podeljena. Milan je, inače, otvoreno pričao o odlasku sa ružičaste televizije.

- Dobar dan svima! Želim po prvi put da se obratim na ovaj način, vama koji me pratite na drštvenim mrežama i pojasnim neke stvari. Preko deset miliona ljudi je za sedam dana ušlo na moj profil na Instagramu, desetina hiljada poruka, raznog sadržaja sam dobio vas, svaki stori koji postavim, za nekoliko sati, pogleda više od 300.000 ljudi... Sve je to super, i drago mi je što se toliko interesujete za mene, ali moram neke stvari da vam objasnim. Sa televizijom Pink i "Zadrugom" sam završio poslovnu saradnju i nisam više deo kompanije i projekata, isključivo mojom odlukom - počeo je Milošević prošlog meseca na Instagramu i dodao:

- Razumem ste navikli na mene i da me volite, mrzite, da godinama pratite emsije koje sam vodio, ali ne mogu da dozvolim da se nastavi sa pljuvanjem kompanije za koju sam godinama, do juče radio i vlasnike iste jer da meni nisu bili dobri ne bih toliko vremena bio sa njima i sarađivao na tako dobar način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dule

16.02.2023 12:22

Dosta sa ovim konobarom. Nemojte ljudi, ko Boga vas molim.

Vlada

16.02.2023 18:39

Bio je zanimljiv, uvek spreman za šale i doskočice. Šteta za Milana što je otišo da pinka!