ONA JE NA ANTIDEPRESIVIMA! Kerić okrenuo leđa Anđeli, više ne želi ništa sa njom: Srozala se!

Autor:

Zadruga

10.02.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Kerić ne želi više da bude sa Anđelom Đuričić.

ONA JE NA ANTIDEPRESIVIMA! Kerić okrenuo leđa Anđeli, više ne želi ništa sa njom: Srozala se!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nakon što je Anđela Đuričić javno u ''Zadruzi'' rekla da je bila pametnija mogla je biti u srećnoj vezi, misleći na Aleksandra Kerića, pozvali smo zadrugara koji je među poslednjima napustio Belu kuću i koji nam je otkrio između ostalog da je Crnogorka na antidepresivima.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandar Kerić o Anđeli Đuričić

- Ja sam i pre ulaska u rijaliti, a i u kući vrlo jasno pred svima dao do znanja da je Anđela moj tip devojke, međutim nakon svega što sam video mislim da ne bih mogao biti s njom sve i kad bi ona htela. Ona se srozala, počela da pije lekove protiv depresije, shvatila je itekako šta je uradila, ali sad je kasno. Žao mi je što je devojka poput nje razočarala - rekao je Kerić, a ostatak intervjua čitajte u našem dodatku ''Rijaliti'' koji izlazi utorkom u dnevnom listu Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aurora Borealis

11.02.2023 07:45

Jadnik, dok je bio unutra, zatelebecio se u Helgu iz sve snage. Njegov tip devojke!!?? To je kada muskarci gledaju samo spoljasnji izgled. A kada je izasao i procitao sta sve pise o njoj, kao vise mu ne odgovara. Jadni, mali mis. Usput, i pre nego sto je ovo uradila, bez obzira na izgled, kada krene da kresti, ko to moze da izdrzi?