SLAVNIĆA SE ODREKLI DRUGOVI? Zvezdan ostao BEZ IKOGA, ne žele da imaju veze sa njim: Bruka i sebe i svoje korene!

Autor:

Zadruga

10.02.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić zbog svog ponašanja ostao je bez prijatelja.

SLAVNIĆA SE ODREKLI DRUGOVI? Zvezdan ostao BEZ IKOGA, ne žele da imaju veze sa njim: Bruka i sebe i svoje korene!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić glavna je meta javnosti širom Balkana. Njegova veza sa Anđelom Đuričić i odnos sa nevenčanom suprugom Anom Ćurčić koju je ostavio zbog Anđele pod  budnim okom su javnosti, a ljubavni trougao je na meti osuda.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Kako se navodi, zbog njegovog ponašanja u rijalitiju, ali i van njega, mnogi prijatelji su ga se odrekli.

Ma, koga on više zanima? On je zvezda? Čega? Kako takav čovek uopšte dobija prostor na televiziji. Svi ortaci iz kraja su ga iskulirali, nema kome problem nije napravio. Znam da su bukvalno bežali od njega kada se pojavi u gradu, stalno je pravio neke probleme, pogotovo kada se napije kao životinja. Meni lično odvratan lik, a verujem i njegovim bivšim drugovima. Sad da pitaš ove sa Dorćola kakav je Zvezdan, niko neće imati jednu lepu reč da kaže. Kome treba čovek koji samo pravi probleme gde god da se pojavi? -  rekao je izvor za Espreso i dodao:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

- Ana se isto motala tu po gradu, znam neke njene bivše, Zvezdan joj je greška. Bila mu je uvek kao mama, a kakav je on bio u četiri zida ne znam. Mada znajući ga iz grada, sigurno nije cvećka - kako se dalje naovdi, njegovi prijatelji su ga se odrekli:

- Pravo da ti kažem niko od njegovih bivših prijatelja ne prati Zadrugu, ali izlazi po društvenim mrežama. Ne može čovek da ostane imun kad vidi neke njegove gluposti. Vidim da tamo važi za mangupa, ne znam samo kakvog, ko li ga je to slagao. Mangupi se ne ponašaju tako, sigurno. Bruka i sebe i svoje korene, ma teška priča. Mnogi su ga se odrekli kad je ušao u rijaliti, a neki su i pre toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljubica

10.02.2023 16:40

Koji bre mangup? Mangup je onaj ko ima manire, malo švrlja ali zabašuri