ANĐELA ŠUTNULA ZVEZDANA! Ljubavnica PRESEKLA: Bitna sam samo sebi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.02.2023

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić raskinula sa Zvezdanom Slavnićem definitivno.

ANĐELA ŠUTNULA ZVEZDANA! Ljubavnica PRESEKLA: Bitna sam samo sebi! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Zadrugari su mogli na klipovima da vide kako Zvezdan Slavnić sa Anom Spasojević priča o Anđeli Đuričić, a onda je ona javno presekla sa njim.

- Moj odnos sa Zvezdanom je završen. Desilo se to famozno pomirenje, inat, dogovorili smo se da će mi prilaziti kada bude želeo da priča sa mnom, a ja sam donela odluku da ne mogu da se pravim da nemam emocije prema njemu. Ja se fokusiram na sebe, priča sa Zvezdanom me ne zanima. Isključivo sam bitna samo sebi i borim se samo za sebe, ne bih komentarisala njegove odnose u kući. Svako ima pravo na svoje izbore, on svojim ponašanjem pokazuje ko je on, kao i ja, kao i svako u ovoj kući - rekla je Anđela i dodala:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić ostavila Zvezdana

- Meni ne treba Zvezdan da bih bila dobro, potrebna sam samo sebi. Fokusirana sam na sebe, družiću se sa svojim društvom. Zamolila sam ga da mi ne prilazi, on to poštuje. Ne želim da komentarišem, osim što moram. Mislim da nismo dobri jedno za drugo, a i on svojim ponašanjem pokazuje šta mu treba trenutno u životu. Ja znam da sam bila iskrena, u njegovo se ne bih mešala.

Nakon njenog izlaganja i Slavnić je izneo svoje mišljenje.

- Nemam šta da dodam, ovo sam ponovio više puta. Nisam dobar za sebe, tako da ne mogu nikome ni da se posvetim. Jesmo mi bili dobri, ali kada je Ana došla, prevelika je stvar i naravno da se poremetilo sve. Nisam se igrao sa njom i da ovo što sam rekao na klipu, to i dalje mislim. Posle onoga što je rekla, naravno da ne bih želeo da pravim neko ludilo u glavi - rekao je Slavnić i dodao:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

- Ne želim, jer ne znam kako bi to delovalo na nju. Popričao bih naravno sa njom, ali sada, pošto je to kontraproduktivno, ne želim. I dalje mislim da je dobra devojka i da treba da gleda sebe.

- Nekako je sve došlo na svoje. I kad je druženje u pitanju i kad su ljubavni odnosi u pitanju, dođe na svoje. Što se tiče Zvezdana i Anđele, setimo se, rekla je da će da se bori za ovog muškarca. Od tada je prošlo 10 dana, neprirodno je to da ne želiš odjednom, ali je u ovom slučaju prirodno. Neka druga devojka od ovih ovde ponuđenih verujem da bi pravila veće skandale. Ona je ovde neki višak, ne verujem da će od njih biti nešto napolju, mislim da je videla da između Ane i Zvezdana nije iščezla energija. Kod Zvezdana nema više reakcija prema Anđeli, neću reći da ne može očima da je gleda, ali joj pokazuje gde joj je mesto. Ja sam joj juče rekao da ne verujem u to, jer kada bi Zvezdan hteo nešto da potegne, na osnovu poslednje viđenog u pabu, sumnjao bih da može da se desi - rekao je Ivan Marinković.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić o Zvezdanu

- Mislim da je jedina ispravna stvar što je Zvezdan uradio u ovom boravku do sada je to što je shvatio da ne može da ima devojku pored žene sa kojom je proveo 13 godina. Mislim da Anđela priča neke stvari što ona u svojoj glavi kapira da je bolje tako, a u dubini duše i dalje razmišlja u Zvezdanu. Ne verujem da ga je presekla skroz, to je nemoguće preseći za noć. U glavi mislim da Anđela razume da je gore da bude sa njim dok je Ana ovde i da su to gore stvari koje je ona do sada uradila. Poenta priče je bilo: "Gde si bio i šta si radio?". Šta napraviti? Obrukali smo se, tj. nismo, nego smo ostavili pečat da smo preljubnici - rekao je Janjuš, na šta je Ana dobacivala: "Tako je".

https://pink.rs/zadruga/477188/drzace-se-stava-andjela-odlucila-da-zauvek-presece-sa-zvezdanom-janjus-misli-da-to-nije-kraj-nemoguce-je-to-uraditi-za-noc-video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading