OVO JE KUĆA ANĐELE ĐURIČIĆ, PROCURILE FOTOGRAFIJE! Dvospratnica na obali mora sa DVA LAVA na kapiji, a evo od čega žive njeni roditelji! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.01.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kako izgleda porodični dom Anđele Đuričić.

OVO JE KUĆA ANĐELE ĐURIČIĆ, PROCURILE FOTOGRAFIJE! Dvospratnica na obali mora sa DVA LAVA na kapiji, a evo od čega žive njeni roditelji! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić

Crnogorka Anđela Đuričić najveće je neprijatno iznenađenje šeste sezone rijalitija. Od favorita publike iz prethodne sezone i osvojenog trećeg mesta do omražene ljubavnice, linija je tanka.

Nakon što je ušla u emotivnu vezu sa Zvezdanom Slavnićem koji je 15 godina bio u vanbračnoj zajednici sa Anom Ćurčić, Anđela je naišla na niz osuda, a da bude na još većoj meti javnosti doprinela je sama intimnim odnosima i skandaloznim ponašanjem, koje ne priliči jednoj devojci koja je sebe predstavljala kao vaspitanu devojku koja drži do porodičnih vrednosti i moralnih kodeksa.

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić živi u Herceg Novom

Njeni roditelji se nisu oglašavali povovom situacije u koju ih je dovela ćerka, te su od prošlogodišnjih najponosnijih roditelja postali najosramoćeniji, pa čak ni na ulicu ne izlaze, prenose pojedini mediji.

Sada se pojavio snimak sa fotografijama njene porodične kuće iz Herceg Novog, pa se prvi put otkrilo i odakle je Anđela potekla. Dvospratnica pri obali mora, sa crvenkastom fasadom i dva lava na kapiji privlači poglede prolaznika. U prizemlju kuće, nekada je bila prodavnica od koje je porodica Đuričić živela, a sada taj prostor iznajmljuju i kako kažu komšije od toga lepo žive.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Kako se navodi u videu, komšiluk nema najbolje mišljenje o svojoj sugrađanki, pa pored toga što kažu da je osramotila i sebe i porodicu i Herceg Novi, mnogi misle da se Anđela neće ni vraćati u Crnu Goru, već će svoj život nastaviti u Srbiji.

Da li će to biti zaista tako, videćemo za nekoliko meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading