ZVEZDAN ĆE UBITI ANĐELU OD BATINA! Ana Ćurčić ŠOKIRALA tvrdnjama i otkrila da je Slavnić AGRESIVAN! Razotkrila i njegov plan

Autor:

Zadruga

30.01.2023

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić obelodanila detalje iz dugogodišnje veze Zvezdanom!

ZVEZDAN ĆE UBITI ANĐELU OD BATINA! Ana Ćurčić ŠOKIRALA tvrdnjama i otkrila da je Slavnić AGRESIVAN! Razotkrila i njegov plan

Foto: YouTube/Instagram/Printscreen

Ana Ćurčić je pred ulazak u "Zadrugu 6" otkrila neke detalje iz dugogodišnje veze sa sinom Moke Slavnića, Zvezdanom, za kojeg tvrdi da je agresivan, da mu nije strano da digne ruku na ženu, te da će prebiti svoju devojku Anđelu Đuričić.

Ana, zbog njihove dece, nije želela da otkriva šta je njoj Zvezdan sve radio, ali je istakla da ga dobro poznaje i da može da predvidi šta će on učiniti:

- Zvezdan će ubiti od batina Anđelu! Poznajem ga veoma dobro. Ne bih da pričam šta je sve bilo među nama, jer imamo decu. Neću da ih potresam. Ćutala sam i tešila sebe da će se promeniti, jer me voli. A zapravo je bilo sve gore - kaže Ana i  dodaje da će Slavnić šutnuti Anđelu čim je "izgustira".

- Neću mu se vratiti - Ona mu je usputna stanica. Do kraja rijalitija će je ostaviti i moliti mene da mu se vratim. To se neće desiti, jer nemam emocije prema njemu. Ubio je sve u meni - kaže ona.

Republika

Foto: YouTube/Instagram/Printscreen

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

 

Ana dodaje da se Slavniću Anđela svidela još prošle godine.

- Zapazio ju je u prošloj sezoni rijalitija "Zadruga". Govorio mi je da je ona dobra riba i da treba da pobedi. Hvalio ju je na sva usta, ali nisam mogla ni da sanjam da će biti s njom. Pošto je neradnik, kog sam izdržavala, po ceo dan i noć je gledao "Zadrugu" dok sam bila na poslu. Radila sam u svom salonu lepote u Zemunu, a on je sedeo kod kuće. Ali ništa mi nije bilo teško da činim za njega jer sam ga volela. Dok je bio u zatvoru, čekala sam ga i brinula o njegovoj ćerki. Gledala sam je kao svoje dvoje dece. I njoj je teško zbog svega što joj otac radi u rijalitiju, kao i njegovoj majci. A Moka ko Moka, on da može, kupio bi sina parama. Video ga je samo nekoliko puta u životu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan i Anđela

Ana ne krije da joj je teško što ju je Zvezdan posle 15 godina veze prevario i javno obrukao.

- Patim i dalje! Biće mi teško da gledam Zvezdana i Anđelu kako se ljube, ali ću se truditi da mislim na sebe i budućnost moje dece. U rijaliti sam ušla zbog para, ali i da se osvetim Zvezdanu. Želim da pružim podršku ženama koje muževi varaju! Biću jaka za sve njih - ispričala je Ana za Informer pred ulazak u rijaliti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Kony

30.01.2023 11:46

Kako je glupa Andjela.

Branko

30.01.2023 15:03

Treba gangstera izbaciti na prvi nasilni pokret.

bumbar

01.02.2023 17:17

Meni baš nije jasna ova Ana?! Mislim da je prepredena žena koja zna šta hoće i to će kandžama dobiti! Ja mislila divna prevarena žena a njih dvoje sve prevarili! Dogovor kuću gradi!