PRIVEDENA ZADRUGARKA, POLICIJA JE UVHATILA NA DELU: Sproveli je u stanicu, sve otkriveno!

Autor:

Zadruga

13.01.2023

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olja Bajrami privedena je od strane policije!

PRIVEDENA ZADRUGARKA, POLICIJA JE UVHATILA NA DELU: Sproveli je u stanicu, sve otkriveno!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Pevačica i bivša zadrugarka Olja Bajrami je doživela pravi pakao na aerodromu u Švajcarskoj. Pevačica se vraćala s tezge koju je imala u Bazelu, pa je nadrljala zbog skupocene ogrlice koju je imala na sebi.

Bajramijevu su punih šest sati držali u službenim prostorijama tamošnje policije dok nisu utvrdili da nakit koji je imala na sebi nije ukraden.

 

 

Zbog procedure je čak i propustila let za Bosnu i Hercegovinu.

- Od svih putnika jedino su Olju skinuli s leta. Video sam kako skida narukvicu i ogrlicu. Dva policajca su je odvela u posebnu prostoriju. Čuo sam da sumnjaju da je nakit koji je nosila kraden. Avion je poleteo, a ona je ostala. Neki putnici su želeli da joj pomognu, ali uzalud, jer je situacija bila ozbiljna - kaže putnik koji je bio na tom letu, ali je insistirao na anonimnosti.

Pevačica je potvrdila ova saznanja:

 

 

- Bilo je jako neprijatno. Nisam znala šta se dešava. Tražili su da skinem ogrlicu s vrata i da im je predam. Proveravali su da li je nakit kraden. Naravno da nije. Kupila sam ga u radnji. Ne ponovilo se - rekla je Olja za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading