GORUĆI PAPARACO! Ovo je nova devojka Dejana Dragojevića?! Provode se za sve pare u Budvi (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.01.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević Novu godinu proveo je u Budvi sa bratom Davidom i misterioznom devojkom.

Pobednik pete sezone "Zadruge", Dejan Dragojević, nedavno je stavio tačku na svoj odnos sa aktuelnom zadrugarkom Aleksandrom Nikolić i brzo je rešio da krene dalje i ne pati, bar javno, za bivšom. 

Naime, Dejan je potvrdio da već ima novu devojku, ali nijedno od njih dvoje ne želi da se zna o kome se radi, te je tako javnost danima unazad pokušavala da reši misteriju i sazna ko je osvojio Dragojevićevo slomljeno srce. To još uvek nikome nije pošlo za rukom, međutim, portal Republika se sinoć u novogodišnjoj noći našla na pravom mestu u pravo vreme, te smo bivšeg zadrugara uhvatili u noćnom provodu sa tajanstvenom ženskom osobom.

Kako smo mogli da uhvatimo, Dragojević je Novu godinu proslavio zajedno sa svojim bratom Davidom, i to na crnogorskom primorju u jednom budvanskom lokalu, u kom je pevala Nataša Bekvalac. Ipak, najveću pažnju nam je privukla misteriozna crnka, koja se tokom cele večeri nije odvajala od Dejana.

Dragojevići su za ovu priliku iznajmili separe odmah pored bine, te se nisu libili da debelo "odreše kesu" za ovaj užitak, a kako izgleda devojka koja je Dejanu pravila društvo, možete pogledati u foto-galeriji iznad.

Republika

Foto: instagram.com/dejan_dragojevic_official

Dejan i David Dragojević Nova godina 2023

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bumbar

01.01.2023 20:55

Koliko ga spominjete a nije deo zadruge! Zašto eksploatišete Dejana?!

Lj

02.01.2023 02:00

Mensur treba da udje, Car i Zola samo o piću i kocki pričaju,