ZAVIRITE U DOM MIKIJA ĐURIČIĆA: Pobegao iz "Zadruge" u svoju oazu, evo ko mu pravi društvo za Novu godinu - istopićete se! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.12.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić rešio da svoju porodicu obraduje novogodišnjom večerom.

ZAVIRITE U DOM MIKIJA ĐURIČIĆA: Pobegao iz "Zadruge" u svoju oazu, evo ko mu pravi društvo za Novu godinu - istopićete se! (VIDEO)

Foto: N. Pančić

Miroslav Miki Đuričić nedavno je samoinicijativno napustio "Zadrugu 6", te je tako diskvalifikovan iz rijalitija i ispao iz trke za glavnu nagradu. Kako je Veliki šef naveo, Miki će morati da isplati kaznu RTV Pink u iznosu od 50.000 evra, međutim, najpoznatijem pčelaru na ovim prostorima to nimalo ne brine.

Naime, Miki se po izlasku iz "Zadruge" oglasio na društvenoj mreži Instagram i svojim pratiocima pokazao kako provodi poslednje trenutke pred Novu godinu i božićne praznike. Doskorašnji zadrugar je sve vreme u naručju držao svoju naslednicu Dunju, a sudeći po njihovim osmesima, i jednom i drugom je prijalo ponovno druženje u njihovom porodičnom domu.

 

 

Đuričić je u objavi objasnio da za novogišnju večeru sprema ćurku, a u pomoć mu je pritrčala niko drugi do njegova ćerkica, dok je supruga Angelina uhvatila svaki trenutak.

- Hajde Dunja da čestitamo svima Novu godinu! Mahni mami tamo u kameru... Evo, Dunja i ja vam svima čestitamo Novu godinu, pečemo ćurku, pokaži im svima gde je ćurka... Javićemo vam se i posle, sada vam želimo lep provod večeras, lepo se svi provedite! Neće ništa da sluša, bezobrazna je malo... Ljudi, lepo se provedite, da ste živi i zdravi, sve ostalo je nebitno. Pozdravljamo vas Dunja, mama i ja - rekao je Miki u video klipu, a zatim zajedno sa svojom mezimicom poslao poljubac u kameru.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Miki Đuričić sa suprugom Angelinom

Iako se nedavno pojavila informacija da mu žena preti razvodom zbog napuštanja rijalitija i kazne koju mora da isplati, Đuričić je ovim klipom dokazao da je sa svojom lepšom polovinom i dalje u odličnim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading