STIGLE PRVE REAKCIJE IZ CRIKVENICE: Careva porodica javno priznala kako gleda na vezu sa Aleks! Maja NA APARATIMA, odmah se obratila Janjušu (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.12.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Filipa Cara otvoreno je podržala vezu sa Aleksandrom Nikolić.

STIGLE PRVE REAKCIJE IZ CRIKVENICE: Careva porodica javno priznala kako gleda na vezu sa Aleks! Maja NA APARATIMA, odmah se obratila Janjušu (VIDEO)

Foto: Nikola Mutic, Vladimir Lukic, E-stock

Filip Car i Maja Marinković

Učesnik "Zadruge 6Filip Car, veće neko vreme je u žiži javnosti zbog burnog odnosa sa Aleksandrom Nikolić, a na iznenađenje mnogih, njegova porodica mu je dala zeleno svetlo i podršku za odnos sa starletom, i to porukom "biraj plavu boju".

Nakon čestitke koju su porodica i prijatelji spremili Filipu Caru, on je ustao da prokomentariše:

- Svake godine mi sve više i više obraduju sa klipom. Drago mi je da sam video mog Bruna, da je u našoj atmosferi i da nije ukučen, to je moj brat kojeg volim najviše na svetu. Tu je moj moj ćaća, o kom toliko brinem - rekao je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car Zadruga 6

- Otac ti je rekao: "Ako biraš neku, biraj boju mora", boja mora je plava, jasno je da je mislio na Aleksandru - rekao je Darko.

- To mi znači, znam šta je hteo reći. Svi su za to, pozdravili su je. Žao mi je što nisam video mamu, sestru i maloga od sestre, ali oni ne voli da se medijski eksponiraju, pogotovu što je dete malo. Volim ih sve i pozdravljam - istakao je Filip.

Ovim povodom, i Aleks Nikolić je ustala i prokomentarisala čestitku i činjenicu da je Filipova porodica podržala njegovu vezu sa njom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Zadruga 6

- Hvala svima, baš mi je drago što su nas podržali. Pozdravili bih ih puno i želim im sve najbolje za Novu godinu. Malo me je sramota, postidela sam se. Crikvenica je jako lepa - rekla je Aleks.

Ni Maja Marinković nije ostala bez komentara, a ona se nadovezala na čestitku Marka Janjuševića Janjuša, koji se takođe našao u Carevoj čestitki.

- Ja moram da čestitam Jašku Novu godinu, želim mu da preboli bivše ljubavi - rekla je Maja u svom stilu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković pozdravila Janjuša Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MINA

03.01.2023 10:09

caru yelim aleks i neka budu normalni