SRPSKI GLUMAC OPTUŽEN ZA PREVARU ZBOG EVRA: Isplivali šok detalji njegove obmane ljudi!

Autor:

Zabava

05.01.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Todorović poznatiji kao Sale glumac optužen je da je načinio prevaru.

SRPSKI GLUMAC OPTUŽEN ZA PREVARU ZBOG EVRA: Isplivali šok detalji njegove obmane ljudi!

Foto: Republika.rs

Glumac i bivši zadrugar Aleksandar Todorović Saša, poznatiji kao Sale glumac, navodno je uzeo 350 evra kapare i više, a uzeti novac nikada nije vratio.

Anonimni izvor otkrio je ovu navodnu prevaru, a tvrdi i da ima dokaze za sve.

Foto: printscreen/RTVPink

Aleksandar Todorović

 

- Pišem vam povodom prevara kojima se bavi prošlogodišnji učesnik zadruge i glumac iz domaćih filmova, Aleksandar Todorović - Sale glumac. Naime, Saša je od mene uzeo 350 evra kao kaparu za stan na Tenerifima gde je trebalo da odsedam ove zime. Kada je to uplaćeno, počeo je da traži još novca iako to inicijalno nije bio dogovor. Uvideo sam da je stvar postala mutna jer je kompletna dotadašnja priča promenjena. Kada sam potražio svoj novac natrag, neko vreme se nije javljao i odgovarao na poruke, da bi me kasnije provocirao govoreći kako me novac čeka na Tenerifima, a onda me je na kraju i blokirao - piše izvor za Blic inastavlja:

Foto: Republika.rs

Aleksandar Todorović Zadruga 5

 

- Kada sam rekao našem zajedničkom prijatelju (Zoranu Zoriću iz Kikinde) da ću sve ovo da objavim u novinama, preklinjao me je da to ne činim i da će mi novac biti vraćen, naravno, to se nije desilo. Međutim, sam Saša, kada mu je Zoran to preneo, odblokirao me je, pretio, vređao i govorio kako treba da se ubijem. U prilozima Vam šaljem sliku uplatnice i njegovu potvrdu da je novac primio, kao i glavne skrinšotove kako je cela priča izgledala.

Inače Saleta Glumca imali smo priliku da upoznamo tokom pete sezone najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading