KAKVA GODINA ZA JUNAKA NACIJE: Srbiju izbacio sa Mundijala, a sada ostaje bez kluba! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.01.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život piše romane.

KAKVA GODINA ZA JUNAKA NACIJE: Srbiju izbacio sa Mundijala, a sada ostaje bez kluba! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije posle poraza od Švajcarske

Prva žrtva dolaska Kristijana Ronalda u Al Nasr biće iskusni napadač Vensan Abubakar. Naime, žuto-plavi će raskinuti ugovor sa Kameruncem kako bi se oslobodilo mesto stranca u ekipi koje bi trebalo da pripadne Portugalcu.

Razlog što Al Nasr mora da povuče ovakav potez leži u činjenici da pravila Premijer lige Saudijske Arabije dozvoljavaju prisustvo osmorice stranih fudbalera na platnom spisku. Al Nasr ih dolaskom Ronalda ima devet i jedan mora da ode. Ta osmorica su: Brazilci Luiz Gustavo i Taliska, Argentinac Piti Martines, Španac Alvaro Gonsales, Kolumbijac David Ospina, Gislain Konan iz Obale Slonovače, Uzbekistanac Mašaripov i Kamerunac Abubakar.

Vensan Abubakar je u Al Nasru od leta 2021. godine, u međuvremenu je postigao 13 i namestio šest golova na 39 utakmica, a naše ljubitelje fudbala je podsetio koliko može da bude opasan, jer je u drugom kolu grupne faze Mundijala u Kataru bio dvostruki strelac protiv Srbije, najviše uticao na nerešen ishod (3:3) koji je u konačnici i koštao Orlove ranog povratka iz Dohe.

Ako se obistine nagoveštaji i Vensan Abubakar napusti Rijad, za novi angažman ne bi trebalo da brane. Fenerbahče ga je pozicionirao pri vrhu liste želja u aktuelnom prelaznom roku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading