NAPUSTIO CRVENO-BELE: Jedan od najboljih POTPISAO i doneo klubu MILIONE! (FOTO)

Autor:

Sport

05.01.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo poglavlje u karijeri.

NAPUSTIO CRVENO-BELE: Jedan od najboljih POTPISAO i doneo klubu MILIONE! (FOTO)

Foto: FK Crvena zvezda

Čelsi je zvanično potpisao drugog igrača ove zime, a realno prvo pojačanje za klub - Benou Badijašila! Jedan od najtalentovanijih štopera današnjice plaćen je oko 38.000.000 evra Monaku, a kako je objavljeno na zvaničnom klupskom sajtu, ugovor je potpisan do juna 2030.

 

 

Važna prednost novopečenog štopera Čelsija je ta što jedini zaista može da pokrije mesto levog štopera u sistemu sa tri pozadi, što je neretko ove sezone činio Mark Kukurelja i taj se eksperiment ispostavio kao pogrešan. Badijašil igra levom nogom, a osim što zna da podeli dodavanje unapred, njegove najveće vrline su čvrstina u vazdušnom duelu i koncentracija uprkos tome što će u martu napuniti 22 godine.

 

Čelsijev zimski prelazni rok se neće završiti na Badijašilu, te mladom napadaču Moldea Davidu Fofani. Danima unazad se piše o Čelsijevim namerama da razbije kasu i dovede osvajača Mundijala Enca Fernandeza iz Benfike i Šahtjorovu senzaciju Mihaila Mudrika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading