LEGENDA BEZ DLAKE NA JEZIKU: On je apsolutna NEZNALICA i najgori čovek kojeg poznajem!

Autor:

Sport

05.01.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštro po nekadašnjem saradniku.

LEGENDA BEZ DLAKE NA JEZIKU: On je apsolutna NEZNALICA i najgori čovek kojeg poznajem!

Foto: Alnassr.sa

Čuveni Žuninjo Pernambukano sve najgore misli o Rudiju Garsiji, treneru Al Nasra. Upravo će 58-godišnji stručnjak sarađivati sa Kristijanom Ronaldom, koji je stigao u Saudijsku Arabiju i pridružio se žuto-plavima.

 

 

- Moje iskustvo s njim je grozno. On je najgori tip kojeg sam upoznao u fudbalu - rekao je Žuninjo i dodao:

- On je apsolutna neznalica i jedino kako može da vodi tim je uterivanjem straha. Pati zbog toga, kao i na to da bude u centru pažnje. Nije evoluirao kao ljudsko biće. Ipak, priznajem mu da ponekad da zna da prevari mnoge ljude. No generalno ne znam da li je gora osoba ili trener.

Žuninjo i Garsija su sarađivali u Lionu, gde je Brazilac bio sportski direktor, a Francuz trener.

- Garsija ipak pažljivo bira na kome će da se istresa. Nikada to ne radi na onima koji su moćni, harizmatični, jakim ličnostima. Upravo suprotno, njima se ulizuje. Jasno je, dakle, kako će se postaviti prema Ronaldu. Neće se usuditi da napravi ništa kako bi mu stao na put. Štaviše, serviraće mu doručak ako tu bude potrebno - istakao je legendarni vezista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading