DEJAN DRAGOJEVIĆ PLANIRA SVADBU! Pobednik "Zadruge" zaljubljen u ušiju, otkrio nove detalje o NOVOJ devojci - evo čime ga je kupila!

Autor:

Zadruga

01.01.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević bi uskoro mogao ponovo da stane na "ludi kamen".

DEJAN DRAGOJEVIĆ PLANIRA SVADBU! Pobednik "Zadruge" zaljubljen u ušiju, otkrio nove detalje o NOVOJ devojci - evo čime ga je kupila!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dejan i David

Kao što je Republika već pisala, braća Dejan David Dragojević Novu godinu proveli su na crnogorskom primorju, gde im je društvo pravila misteriozna devojka, a danas su iz sunčane Budve progovorili o svojim emotivnim životima.

- Za mene je ova godina bila fenomenalna, moja pobeda u 2022. je ovaj mali tetreb, to porodično što se vratilo, to je moja pobeda. Ostavili smo sve to ružno što je bilo. Zajedno smo, tu smo. Za mene nema nove ljubavi, ja nikad ne krijem, ne bežim od toga, voleo bih da se zaljubim, da pokažem devojku. Nekad se desi, kao i svakom muškarcu. Ali voleo bih da mi se ovoj desi ta prava ljubav, da mogu da priuštim porodicu, da se iskažem u tom polju. To je nešto što želim u ovoj godini - rekao je David u emisiji "Premijera - Vikend Specijal", dok je Dejan priznao da je nakon raskida sa Aleksandrom Nikolić pronašao novu lepšu polovinu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dejan i David Dragojević u Budvi

- Jesam, ja sam zaljubljen. Planiram da kad se razvedem, da se ponovo oženim! Devojka je prijavljena, radni staž, radi, nema internet... Ta devojka je iz Beograda. Nije poznata javnosti. Niti prati rijaliti, niti čita, što je meni najbitnije, niti je interesuje moja slika u medijima. Upoznala je moju dušu i srce - istakao je Dejan.

Podsetimo, Dejan se nedavno našao u žiži javnosti, kada oglasio povodom navoda da je u vezi sa voditeljkom Tamarom Galiano, a tada je koristivši pogrdne reči, otkrio da je reč o medijskoj pompi i da on nema dodirnih tačaka sa njom.

Republika

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević i Tamara Galiano

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading