MAJA JE IZ POLNOG ORGANA IZVADILA TABLETU I STAVILA U USTA! Karađorđe URNISAO Marinkovićevu, pa opleo po zetu: Dete je zbog njega ISTRAUMIRANO, počeo je da MUCA!

Autor:

Zadruga

12.01.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karađorđe Subotić više neće da ćuti.

MAJA JE IZ POLNOG ORGANA IZVADILA TABLETU I STAVILA U USTA! Karađorđe URNISAO Marinkovićevu, pa opleo po zetu: Dete je zbog njega ISTRAUMIRANO, počeo je da MUCA!

Foto: facebook.com/Legende devedesetih, ATA Images

Karađorđe Subotić odlučio je da raskrinka Maju Marinković, bivšu najbolju drugaricu svoje ćerke Aleksandre Subotić koja je letos preživela pravu golgotu kada ju je surpug Predrag Peca Raspopović prevario sa Majom.

- Gledao sam snimak na kom Maja iz intimnih organa vadi neku tabletu, za koju sumnjam da je ekstazi ili neka slična droga, i stavlja je u usta! Zato me i ne čudi što mi je Aleksandra rekla da je Maja konzumirala kokain. Ja je nisam video, ali moja ćerka jeste - počinje Karađorđe.

Foto: printscreen/instagram.com/subotickaradjordje

Karađorđe Subotić

Kako je čitava javnost pratila Majinu i Pecinu aferu koji se potom vratio Aleksandri, Karađorđe ne krije da je kivan na njega, kao i da je njegov odlazak od kuće uticao na unuka Jovana koji je pre nego što se sve dogodilo pričao razgovetno, a sada muca.

- Dete je istraumirano zbog Pecine i Majine veze. Ranije je lepo izgovarao reči, a onda je počeo da zamuckuje. Znao je da kaže mama i tata, a sada to ne čini. Povukao se u sebe, osećao je da nešto nije u redu - priča Subotić za Infomer i kaže da mu se odnos sa unukom pokvario:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković

- Dete je konstantno u strahu, čak i od mene. Plače kad me vidi, neće kod mene, a ranije je hteo. Zvao me je telefonom i govorio: "Deda." Jedan dan sam ga poveo da mu pokažem mačku, koju inače voli, a on se uplašio. To su te posledice. Zbog toga sam najviše ljut na Pecu, što nije mislio na dete, što je zapostavio dete.

Maja je više puta rekla kako je Aleksandra Peci sve oprostila zbog novca i intimnih odnosa, a Karađorđe je imao svašta da kaže i na to.

- A šta, moja Aleksandra ne može da ima seks sa nekim drugim, pa mora sa njim? To nije tačno, nego je Maja ozlojeđena. Ona je grabljivica koja je izgubila moralna načela. Pričala je da se Aleksandra bavila vradžbinama, a zapravo je ona to radila. Pa kako je drugačije pridobila Pecu? Na izoperisane grudi i ostale delove tela i lica? Na sreću, Peca je na vreme video da je napravio budalu od sebe. Povredio je Aleksandru zarad malo zabave, a znam da mu je do moje ćerke stvarno stalo - priča Karađorđe i dodaje:

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić i Peca Raspopović

- Iz svega je izašla kao pobednik, a tako se i oseća. Dobila je borbu protiv Maje. Žrtvovala se zarad deteta, a ne zbog novca, kako Maja kaže. Da joj je bila bitna materijalna strana, mogla je da promeni partnera, jer je imala mnogo ponuda! Ali vratila se Peci zbog Jovana! Međutim, neće ona njemu izdaju nikada oprostiti, neke stvari su neoprostive.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading