UZAVRELE STRASTI U CIK ZORE: Zvezdanu i Anđeli popustile sve kočnice, on ispipao ljubavnicu pred svima - evo gde mu je završila ruka! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.01.2023

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić više ne kriju strasti, te neretko razmenjuju nežnosti gde stignu.

UZAVRELE STRASTI U CIK ZORE: Zvezdanu i Anđeli popustile sve kočnice, on ispipao ljubavnicu pred svima - evo gde mu je završila ruka! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su se osamli u njihovom zajedničkom krevetu gde su im polako popuštale kočnice. Name, njih dvoje su sve više i više prepuštali strastima, koje već danima unazad ne mogu da suzdrže niti sakriju.

Zvezdan je ovog jutra rešio da malo začini njihove ljubavne igrarije, te je krenuo da zavlači ruke ispod Anđeline pidžame. Nema sumnje da njih dvoje više ne mogu da se obuzdaju, a mnogi su mišljenja da vrela akcija samo što se nije desila između njih.

 

 

Podsećanja radi, nekoliko sati pre, Đuričićeva je izjavila da je Zvezdan muškarac kom bi mogla da rodi decu, a Slavnić se složio, istakavši da je svojoj novoj lepšoj polovini već nagovestio da će uskoro praviti bebu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading