ĆERTIĆ DOBIO MAJU MARINKOVIĆ NA SUDU: Starletin otac platio papreno ćerkinu tuču iz Zadruge, oglasio se i otkrio sve detalje!

Autor:

Zadruga

20.12.2022

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje Taki Marinković platio kaznu za Maju Marinković, na osnovu tužbe Uroša Ćertića!

ĆERTIĆ DOBIO MAJU MARINKOVIĆ NA SUDU: Starletin otac platio papreno ćerkinu tuču iz Zadruge, oglasio se i otkrio sve detalje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva, ST/N. Mutić

Taki Marinković danas je otišao do Rume u sud, kako saznajemo, da bi platio kaznu za svoju ćerku Maju Marinković. Naime, Republika saznaje da je Uroš Ćertić tužio Marinkovićevu zbog nasrtaja u rijalitiju ,,Zadruga" nakon čega je sud kaznio starletu. 

Pozvali smo Takija kako bi proverili ovu informaciju, ali on nije bio mnogo raspoložen za komentare:

Foto: Republika

Taki Marinković

 

- Istina je, išao sam da platim kaznu u Rumu, u sud, Ćertić je tužio moju ćerku. On sme samo nad slabijima, a ono što je on radio, to ljudi zaboravljaju. Ne bih više da komentarišem, ne bih da takvoj osobi dajem prostor, da preko imena moje ćerke nešto dobije. Eto, neka iskoristi taj novac da vrati dug produkciji, pokazao je svojim bekstvom ko je i šta je - rekao je Taki za Republiku. 

Mi smo došli u posed priznanice, na kojoj se vidi da je Taki uplatio u ime svoje ćerke Maje 80.000 dinara novčane kazne, što možete videti u nastavku:

Foto: Privatna arhiva

Kazna za Maju Marinković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jasna

21.12.2022 09:23

uki bravo gayi govna

Dragan

21.12.2022 21:14

Pa kako taj čovek laže,taj nazovi otac...ali ok on,za njega se zna,ali kako vi novinari ne radite svoj posao,to mene jako čudi? Uplatnica koju vam je dao je lako se da primetiti neka presuda od ranije, čim je sada već pravosnažna,i kako se lako primeti,primalac na uplatnici je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu,a novcane kazne po presudi idu u Budžet ili drzave ili na račun Osnovnog suda u Rumi? Prosto ne verujem da ste kao dokaz slikali uplatnicu koja je uplacena za presudu u BG, što je toliko očigledno da ja prosto ne verujem!?!!!!!!