MAJA MARINKOVIĆ IZDRŽAVALA KRIMOSA U ZATVORU: Starleta mu slala pakete, isplivali svi detalji!

Autor:

Zadruga

18.12.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković bila je u vezi sa krimosem kog je izdržavala dok je bio u zatvoru!

MAJA MARINKOVIĆ IZDRŽAVALA KRIMOSA U ZATVORU: Starleta mu slala pakete, isplivali svi detalji!

Foto: printscreen pink tv

U petak se Bilal Brajlović vratio u "Zadrugu" kako bi se video sa svojom devojkom Majom Marinković i pozdravio se, jer će morati privremeno da odsustvuje iz rijalitija zbog oporavka operacije butne kosti koju je imao.

Naime, Marinkovićeva mu je u suzama poletela u zagrljaj, a njih razgovor i rastanak, rasplakao je milione gledalaca koji su to pratili uživo.

Foto: Republika/O.Bogdanović, Printscreen

Taki Marinković o Maji Marinković i Bilalu Brajloviću

 

Tim povodom, kontaktiran je Majin otac, Taki Marinković, koji je prokomentarisao ovaj emotivni susret, ali i njen nastup na "Zadrugoviziji".

- Hvala Bogu nisam gledao uživo, pa sam gledao na Jutjubu. Bilo je mnogo emotivno, nije svejedno kada gleda neko svoje dete kako plače. Vidim da se iskreno zaljubila. Smirila se i ućutala i sve se to vidi! Neće Maja njega da proda, nema šanse. Nije prodala ni onog što ga je izdržavala u zatvoru toliko godine, ispala mu je lojalna do kraja, čak i na njenu štetu. Između nje i Cara? Nema tu ništa. To je ispričana priča. Zna Maja da je diskvalifikovana zbog njega prošle godine, on je to i javno rekao tamo. Videćete šta će Maja da dobije sada za slavu, moraću kombi da uzmem. Sutra će Maja ostati u frasu kada bude videla šta sam joj poslao za slavu, ali nisam poslao samo za nju, poslao sam i za Bilala - rekao je Taki za Pink.

Podsetimo, Takije detaljnije o Majinoj vezi sa krimosem ispričao u emisiji kod Jovane Ljubisavljevic "Sa porodicama zadrugara", što možete poslušati u nastavku:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading