NAKON DISKVALIFIKACIJE UROŠ ĆERTIĆ ZAVRŠIO U ZAVOJU: Kaskader išao pod nož! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.12.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Ćertić danas živi potpuno drugačijim životom nakon diskvalifikacije.

NAKON DISKVALIFIKACIJE UROŠ ĆERTIĆ ZAVRŠIO U ZAVOJU: Kaskader išao pod nož! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Ćertić, diskvalifikovan je iz "Zadruge 6" nakon što je odlučio da samoinicijativno napusti imanje u Šimanovcima, a on je sada sve zabrinuo novom objavom na društvenim mrežama.

Naime, zadrugar se oglasio iz bolnice sa vidno povijenom rukom nakon poduhvata. Kako možemo pretpostaviti po njegovoj insinuaciji, u pitanju je vakcina.

Foto: Instagram.com printscreen

Uroš Ćertić diskvalifikovan

 

Ćertić je svima poručio i izrazio zahvalnost putem objave:

- Na planeti najviše cenim profesiju i dušu doktora. Vi ste blago! U ime svih kaskadera.

Foto: Instagram.com

Uroš Ćertić Instagram

 

Inače, Ćertić se nakon skandalozne diskvalifikacije obratio mnogobrojnim zbunjenim fanovima. On je objasnio ono što je zanimalo mnoge:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Ćertić Zadruga 6

 

- Hvala svima od srca, ketering gospođama, maksimalno profi obezbeđenju, organizatorima, produkciji, cheef-ovima, toncima, dekoraterima, krupijeima, vozačima i novinarima. Producentima i gospođi MM na ukazanom poverenju. Veliko iskustvo. Ja živim za ljubav, a ljubav moja je napolju i jedva čekam da je vidim. - rekao je Ćertić.

Podsetimo, tokom učešća u Zadruzi 6, Uroš Ćertić je uglavnom bio tema rasprave kada su bile u pitanju tuče, svađe, psovke i nedolično ponašanje.

Još na početku rijalitija imao je incident sa Kristijanom Golubovićem i Bugarinom, zbog čega su oni diskvalifikovani, a Ćertić se sa navodnim povredama glave vratio da bude deo rijalitija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading