NAJMRAČNIJA TAJNA ZADRUGE ISPLIVALA NA VIDELO: Uroš Ćertić izrešetao Milicu Veselinović! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.12.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Ćertić održao je predavanje u Zadruzi!

NAJMRAČNIJA TAJNA ZADRUGE ISPLIVALA NA VIDELO: Uroš Ćertić izrešetao Milicu Veselinović! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Zadrugari i gledaoci biraju najbezosećajniju osobu u Beloj kući. Govorili su Miljan Vračević, Nenad Aleksić ŠaUroš Ćertić.

- Sanja Grujić za mene bez pogovora - rekao je Miljan.

- Ovog puta ću navesti Sanju, postoji ono što kažeš od srca. Kada si rekla da nećeš da se izviniš, to traje danima, to me je najviše zbunilo. Nisam očekivao to od tebe - kazao je Ša.

Foto: zadruga printscreen

Uroš Ćertić Zadruga 6

 

- Sve vidim i sve primećujem, to što je rekla bilo je implusivno. Ne želi ona stvarno smrt nekome. Sigurno neću navesti Sanju. Tek će da vam smetaju moje replike večeras - rekao je Uroš.

- Bili ste mnogo radosni, skakali ste kada je stiglo pismo, tu je bilo napisano da možete biti kažnjeni ako šapućete. Kada se neko na silu potura Filipu i zahteva da je prizna kao ozbiljnu devojku, pa dobije pedalu. Onda se ograđuje od njega, ali je puzala zbog Marka, sve je to živi ku*ac šta si radila Aleksandri. Ti si najbezosećajnija. Dok ti je drugarica ležala u krevetu, odala si najmračniju tajnu njenu. Dok si ti smrdela sa 20 ljudi, mi smo uživali u apartmanu kao zvezde rijalitija. Najveće si gova*ce ovde malo, razočarala si i Ivana, svako jutro treba da te pljuje u facu. Praziluk ti iz dup*eta viri, ubedljivo je to Milica - rekao je Uroš.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Ćertić Zadruga 6

 

- Ti si mangup i ja nemam pravo reč da ti kažem, a to si baš pokazao - dodala je Milica.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jaca

03.12.2022 18:28

BRAVO UROSE BRAVO