"ALEKSANDRA KIDIŠE NA ZVEZDANA, TO SMO SVI VIDELI" Bivši zadrugar otkriva istinu iz Zadruge, tajna o kojoj Nikolićeva ćuti isplivala na videlo! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.12.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boža Džons otkriva istinu o odnosu Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića!

"ALEKSANDRA KIDIŠE NA ZVEZDANA, TO SMO SVI VIDELI" Bivši zadrugar otkriva istinu iz Zadruge, tajna o kojoj Nikolićeva ćuti isplivala na videlo! (VIDEO)

Foto: E-stock: Caslav Vukojicic, Printscreen

Bivši zadrugar Boža Džons opleo je po cimerima, a potom istakao da Aleksandra Nikolić ima emocije prema Zvezdanu Slavniću

 

 

- Većina priča je fejk, Zola i Anita prvi, ali ne sa Zoline, nego sa Anitine strane. Ona to radi kadra, da bi dobila klipove i pitanje. Ne može tebi da se svidi muškarac koji je lep, bodibilder, Zola nije neko ko je fizički dobro, i sad kao tebi odjednom obojica odgovaraju. 

Maja Marinković i Bilal Brajlović?

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković i Bilal Brajlović

 

- Pričali smo o tome, Maja me je zvala da pričamo, ona ga je zavolela vremenom, ali mislim da je krenula sa njim u vezu zbog pitanja i svega, nju radi tuča, bes, nju rade pitanja, to je Maja Marinković. On je kulturan, ali sve radi zarad priče, on koristi Maju i te kako. Ne može tebi da se svidi za mesec dana osam devojaka. Na kraju dođeš do Maje i sa njom praviš priču, svestan je ko je ona, ništa loše ne mislim, ali to je činjenica. 

Zvezdan Slavnić i Aleksandra Nikolić?

Foto: E-stock: Caslav Vukojicic, Printscreen

Zvezdan Slavnić i Aleksandra Nikolić

 

- Bio bih grešan šta god da kažem, ali mislim da Zvezdan nju gleda kao drugaricu, ali Aleks, video sam par puta, baca pogled, verovatno je zatvoren prostor doprineo za to. Ona kidiše na Zvezdana, iskreno. U priči, kada sede za stolo, pričaju... 

- Javio mi se suprug Marine, on me je zvao pre neki dan, pitao me je za Marinu da li je sve okej, ja sam rekao da jeste, da mu se javim kada budem u Beogradu da idemo na piće. Javili su mi se zadrugari koji su ispali ili diskvalifikovani, ali porodice zadrugara, oni nisu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading