POLITIČARKA ZAGORČALA KARIĆU ŽIVOT: Stefan se oglasio o aferi sa Anom Grozdanović, pa opleo nikad surovije! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.12.2022

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić progovorio o navodnoj vezi sa Anom Grozdanović!

POLITIČARKA ZAGORČALA KARIĆU ŽIVOT: Stefan se oglasio o aferi sa Anom Grozdanović, pa opleo nikad surovije! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Stefan Karić

Fanovi bivšeg zadrugara Stefana Karića napravili su pravu pometnju spekulacijama da je u vezi sa političarkom Anom Grozdanović, koja se oglasila za medije i otkrila detalje odnosa sa bivšim rijaliti učesnikom.

KARIĆ SMUVAO POLITIČARKU: Stefan priznao sve o romansi sa vatrenom plavušom! (FOTO)

- Stefan i ja se družimo, izlazimo. On je jedan izuzetno kulturan i normalan momak, to što te neki ljudi komentarišu na ružan način, je zbog toga što su gradili sliku o njemu kada je bio među ljudima koji nisu ono što njemu prija - rekla je političarka i dodala:

Foto: Instagram.com printscreen

Stefan Karić i Ana Grozdanović

 

- Znam da ima raznih klipova o njemu gde postupa ružno, ali on se samo branio od energetskih vampira na taj način. On preda mnom čak i ne psuje, tako da on je momak koji postupa sa ljudima u zavisnosti od toga kako drugi sa njim. On je lep momak i mogu priznati da mi je simpatija trenutno i jedini momak koji mi se dopada... ako dođe nekada do toga da iz drugarstva nastane nešto više, obećavam da ću obavestiti javnost - rekla je ona, prenosi Telegraf.

Stefan se sada oglasio, vidno besan zbog dovođenja u vezu sa ovom plavokosom političarkom, pa je na Instagram profilu poručio sledeće:

- Zamolio bih vas da me više ne poverujete i ne stavljate u isti koš sa političarkama, pevačicama i ostalim umetnicama, slobodan sam momak i trenutno tako uživam, uz moje ime će da stoji žensko ime koje će to da zaslužuje, ceni i poštuje! Kada budem upoznao takvu devojku bićete obavešteni do tada unapred zahvalan Stefan Karić - napisao je on na Instagramu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stefan Karić Instagram

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading