KARIĆ SMUVAO POLITIČARKU: Stefan priznao sve o romansi sa vatrenom plavušom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.10.2022

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić oglasio se nakon što je otkriveno da je Ana Grozdanović njegova nova simpatija.

KARIĆ SMUVAO POLITIČARKU: Stefan priznao sve o romansi sa vatrenom plavušom! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Bivši dečko Jovane Ljubisavljević, Stefan Karić zapao je za oko političarki Ani Grozdanović, koja je po svemu sudeći, javno otkrila simpatije prema momku sa Zvezdare. 

Grozdanovićeva je ispod Karićeve fotografije na Instagramu ostavila komentar, uz emotikon poljupca, na šta je on kroz koji minut uzvratio istom merom, te je istakao da ona nije pogrešna devojka. 

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Ana Grozdanović i Stefan Karić u vezi

 

Stefan Karić se oglasio nakon što su u javnost dospele poruke koje je razmenjivao s političarkom Anom Grozdanović, za koju se spekuliše da mu je nova ljubav.

Karić je nakon Zadruge raskinuo s misicom Jovanom Ljubisavljević, koja je priznala u kakvom je odnosu s Bogdanom Srejovićem, a evo šta je rekao o tome da li je uplovio u novu vezu.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Stefan Karić Instagram

Karić je istakao da i dalje nije ozvaničio vezu sa političarkom, ali ne krije da se kreću u dobrom pravcu prema vezi. Kako kaže, prijaju jedno drugom i simpatije postoje, ali da će ovaj put ići laganije, da bi se uverio da je Grozdanovićeva prava devojka za njega. 

- Družimo se, uživamo i lepo nam je. Prijamo jedno drugom, i dalje je to u začetku. Nismo u vezi, ali imamo simpatije. Upoznajemo se... Jako je kulturna, fina, mlada, sposobna, perspektivna žena, ona ima i dete. Prija mi njena energija. Otkako sam izašao iz Zadruge, bežao sam od ljudi i devojaka, a onda sam upoznao nju i oslobodio se skroz. Probudila me je, pokrenula i motivisala - priznao je Stefan Karić za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Anja

25.10.2022 17:22

Probudila, pokrenula, motivisala.., prija mu. Da li će potrajati ili će opet bii lažna obećanja, tuga i patnja do neba, iskrena ljubav koja se ugasila za mesec dana, videt ćemo?! Karić je ispao najveći lažov i folirant u Zadrugama ( Iva, Ivana, Jovanaa ), čak je i Car na neki svoj način iskreniji od njega.

Blop

25.10.2022 20:06

@Anja - Zamo cu reci ovo ha ha ha pa zar nije sada on muska picka sve iz koristo jer dexko nema nijednu skole zavrsenu ili ide na to da kupi neku diplom preko nje znsmo svi da je ovaj stefan karic sada sa ovu plavusu od neke korist zivi bili pa videli I opet bice pljuvanje i po ovu politicarku ako im ne uspe